Quantcast

Australijoje siautėjęs „kanibalas“ įkalintas iki gyvos galvos

Australas, kuris laiko save kanibalu ir žiauriai nužudė kartu su juo viename name gyvenusį vyrą, pirmadienį buvo pripažintas kaltu dėl žmogžudystės ir nuteistas kalėti iki gyvos galvos.

Australijos Aukščiausiojo Teismo prisiekusieji pripažino 23 metų Robertą Ianą Loganą kaltu dėl 22 metų Beno Huntingfordo nužudymo jųdviejų namuose Kvynslande 2006 metų birželį.

Per šį išpuolį jaunuolis taip pat mirtinai subadė savo šunį Bačą.

Pasak liudininkų, šio kruvino nusikaltimo vieta buvo tapusi panaši į skerdyklą.

B.Huntingfordo gerklė buvo perrėžta nuo vienos ausies iki kitos, o prokurorai sakė prisiekusiesiems, kad nužudytojo krauju ant sienų buvo prirašinėta nešvankybių.

Aukos penis buvo beveik nupjautas, o peilio dūriais buvo sužalota jo širdis, kepenys, blužnis, inkstas ir plautis.

Tuo tarpu R.I.Logan tvirtino, jog nužudė B.Huntingfordą, mėgindamas apsiginti nuo išžaginimo.

Vienas liudininkas sakė prisiekusiesiems, kad R.I.Loganas tvirtino vaikystėje valgęs žmogienos kartu su kanibalais Naujojoje Zelandijoje.

Teismas taip pat buvo informuotas, kad kaltinamasis prisipažino policijai gėręs nužudyto B.Huntingfordo kraują.

Prisiekusiesiems paskelbus nutartį, teisėja Julie Dick pareiškė R.I.Loganui, jog "yra tik vienas nuosprendis, kurį galiu skirti" už šį nusikaltimą.

"Esate nuteisiamas kalėti iki gyvos galvos", - J.Dick nuosprendį citavo naujienų agentūra AAP.

Nustatyta, kad R.I.Loganas vartojo įvairius narkotikus, įskaitant heroiną, amfetaminą, marihuaną ir prastos kokybės kokainą. Šį nusikaltimą jis įvykdė būdamas apsvaigęs nuo narkotikų.

Kruvinas kaltinamojo piršto atspaudas buvo rastas ant namo, kuriame buvo įvykdyta žmogžudystė, durų. Nusikaltimo vietoje taip pat aptikta jo batų pėdsakų.

Kiti šio namo gyventojai pasakojo policijai, kad R.I.Loganas ir B.Huntingfordas buvo susipykę dėl motociklo ir kad incidento vietoje buvo krauju užrašyta "Kur mano M pinigai?"


Šiame straipsnyje: kanibalas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių