Quantcast

„Šok su manimi“ išlikimas: D.Stachura ar E.Sašenko?


2011-11-05
Mindaugas Apgikas
„Šok su manimi“ išlikimas: D.Stachura ar E.Sašenko?

Per televiziją šeštadienį vykusiame šokių projekte „Šok su manimi“ blogiausiai pasirodė Danguolė Stachura su Deividu Meškausku ir Evelina Sašenko su Rolandu Beržiniu.

Ant parketo sukosi Donatas Chlebinskas su Gintare Slausgalviene, Danguolė Stachura ir Deividas Meškauskas, Deivis ir Katerina Votopaj, Justas Lapatinskas ir Greta Milišauskaitė, Dominykas Vaitiekūnas su partnere Justina Žemaityte, Dalia Michelevičiūtė ir Olegas Koliakinas, Rūta Ramanauskaitė su Olegu Staniulioniu bei Evelina Sašenko ir Rolandas Beržinis. 

Profesionalų ir šokių mėgėjų poros sukosi filmų tematika. 

Visos poros buvo pasirinkusios filmus, iš kurių kone keisčiausiu pasirinkimu, komisijos manymu, buvo G.Slausgalvienės ir Donato Chlebinsko šokis, atliktas „Dievų miško“ tematika. 

Nors komisija jį įvertino prasčiausiai, bet, žiūrovų nuomone, šis pasirodymas buvo pats geriausias. Mažiausiai žiūrovų balsų gavo Deivio ir Katerinos Voropaj pora.

Komisijos ir žiūrovų sutarimu geriausią šokį parodė ir pirmąją vietą pelnė Dominykas Vaitiekūnas ir Justina Žemaitytė. Antrąją vietą gavo Justino Lapatinsko ir Gretos Milišauskaitės pora. Trečiąją vietą užėmė Olegas Staniulionis ir Rūta Ramanauskaitė.

Šio vakaro aistringaiusiais buvo įvertinti Justina Žemaitytė ir Dominykas Vaitiekūnas, sušokę „Gelbėtojų“ šokį.

Iš visų šokusių porų komisijos ir žiūrovų vertinimu blogiausiai sekėsi dviems poroms, iš kurių viena paliks projektą. Žiūrovų ir komisijos bendras verdiktas porai bus pasklebtas lygiai po savaitės, kitą šeštadienį. D.Stachura ir D.Meškauskas ar E.Sašenko ir R.Beržinis kitą savaitgalį nebedžiugins televizijos žiūrovų, kol kas lieka neaišku.