Quantcast

Anšlaginio susidomėjimo šiemet sulaukia „Gintarinė pora“

  • Teksto dydis:

Kaip jau buvo skelbta „Kauno dienoje“, artėjantį savaitgalį, gegužės 4-5 dienomis „Žalgirio“ arenoje vyks 58-osios tarptautinės sportinių šokių varžybos „Gintarinė pora“. Tradiciškai varžybų iniciatoriai Jūratė ir Česlovas Norvaišos sekmadienio vakarą rengia ne tik svarbiausių viso turnyro šokėjų grupių finalus, bet ir koncertą, skiriamą Motinos dienai.

Šiemet koncertinėje programoje pasirodys dainininkas Liudas Mikalauskas, Lotynų Amerikos šokių pasaulio ir Europos čempionai, savo parodomosiomis programomis garsėjantys Andrea Silvestri ir Martina Varadi iš Vengrijos, Lietuvos Lotynų Amerikos šokių čempionai Einoras Degutis ir Ugnė Bliujūtė, Lietuvos hiphopo čempionas Ignas Tamulis, šiuolaikinio šokio studija „Aušrinė“.

Organizatorių teigimu, šiemet renginys sulaukia itin didelio žiūrovų susidomėjimo. „Galbūt taip yra todėl, kad bendro projekto su Kauno miesto savivaldybe dėka, žiūrovams bilietai nieko nekainuoja – juos tiesiog tereikia rezervuoti bilietų platinimo sistemoje. Iš kitos pusės – smagu, kad sportiniai šokiai kauniečių visada buvo ir yra mylimi“, – sakė Kauno kultūros centro, kuris prisideda prie renginio organizavimo kartu su Kauno sportinių šokių klubu „Sūkurys“ ir miesto savivaldybe, atstovai.

2024 m. „Gintarinės poros“ finalinės varžybos ir Motinos dienai skirtas koncertas vyks Kauno „Žalgirio“ arenoje gegužės 5 d., sekmadienį, 19 val. Nemokamus kvietimus į renginį platina KAKAVA.LT.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nedrįstu

Nedrįstu portretas
Nedrįstu komentuoti, bet nesusilaikiau. Gerb.Mikalausko atėjimas į koncertus ” Duokim garo” sumenkino šių koncertų svorį ir solidumą. Pajaciškas santykis su ištaigingais rūbais pasidabinusiais ir rimtoms dainoms nusiteikusiems kolektyvams klojamas klauniškas kilimas. Laikas ieškoti Gerb. Sungailienei kokybiškesnio partnerio.

Juokas pro ašaras

Juokas pro ašaras portretas
Lietuviai mėgsta ką nors gauti už dyką - tą rodo ir "ankstesni" įvykiai - alus, skalbimo milteliai - varguolių mentalitetas

idiotai

idiotai portretas
apsišikėlių paradas
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių