Quantcast

Vežame žvyrą, birias medžiagas, betono gaminius ir kitus krovinius

Vežame žvyrą, birias medžiagas, betono gaminius ir kitus krovinius
Kaina: sutartinė
Vežame žvyrą, birias medžiagas, betono gaminius ir kitus krovinius

Vilniaus rajone, Vilniuje savo transportu, savivarčiais ir savivarčiais-savikroviais įvairiais kiekiais vežame žvyrą, birias medžiagas, betono gaminius ir kitus krovinius. Atvežame: žvyrą betonavimui, juodžemį, augalinį gruntą, kelinį žvyrą, smėlį plautą ir smėlį užpilymui, smėlį mūrinimui ir tinkavimui, atsijas, akmens dulkes ir kitas birias medžiagas.
Teikiame transporto paslaugas Vilniuje.
Savikroviais transportuojame, pristatome trinkeles, blokelius, plytas, įvairius betoninius gaminius, šulinio žiedus, valymo įrengimus, kuro briketus ir kitus krovinius Vilniuje.
Žemės, griovimo darbai Vilniaus raj.
Atvežame ir išvežame gruntą. Lyginame reljefą, kasame, užkasame pamatus, gręžiame polius. Paruošiame takelius ir kiemus trinkelių klojimui. Išvežame statybinį laužą, grunto išvežimas, išvežame šakas ir lapus. Atliekame griovimo darbus ir šiukšlių išvežimą. Griovimui naudojame ekskavatorių, račioką, minipakrovėjus. Dirbame Vilniaus rajone.
Savivarčio, pakrovėjo, račioko ir bobcat nuoma Vilniuje
Nuomojame savivartį savikrovį (6×6),savivartį MANN, račioką, bobkatą, minipakrovėjus, įrangą polių gręžimui. Techniką statybai nuomojame su patirusiais vairotuojais – operatoriais. Telefonas pasiteiravimui: 8 677 76937, Vilnius.



Vilniuje ir Vilniaus rajone atvežame ir parduodame smėlį įvairių rūšių, frakcijų, plautą smėlį iš karjero, upinį smėlį pamatų, drenažo užpilimui, smėlį skiediniams. Atvežame smėlį į statybos vietą geromis kainomis ir įvairiais kiekiais. Minimalus smėlio pristatymo kiekis Vilniaus apylinkėse - 1 kub.m. Vežame smėlį savivarčiais ir savivarčiais savikroviais. Atvežant smėlį savikroviu galima pakrauti ir išvežti iš statybos vietos nereikalingą gruntą, šakas, statybinį laužą - sumažinti bendros žemės darbų išlaidas. Vykdome visus žemės darbus naudojant žemės kasimo tec

Atvežame ir parduodame įvairių rūšių smėlį Vilniuje ir Vilniaus rajone
Vilniuje ir Vilniaus rajone savivarčiu atvežame gamtinį žvyrą betonavimui, žvyra keliams, smėlio žvyro mišinį, žvirgždą 4/16 frakcijos, stambesnių 16/100 frakciju betonavimui.
Žvyras.
Tai gamtine medžiaga- žvirgždo ir smėlio mišinys. Priklausomai nuo iškasienų vietos, žvyre  pasitaiko  molio dalelių.
Žvirgždas.
Žvirgždas - tai žvyre esantis akmenukai, kurie išgaunami sijojant žvyrą. Akmenukai žvyre tai apvalios ar kampuotos formos uolienų nuolaužos  4- 64 mm didžio.  Reikalingos žvirgždo frakcijos išgaunamos parenkant tinkamus  sietus. Žvirgždas plaunamas tam, kad pašalinti molį ir kitas organines priemaišas. Žvirgždas naudojamas betono gamybai.
Įvairiais kiekiais atvežame reikalingą smėlio, žvyro, žvirgždo kiekį, smėlio žvyro mišinį  į Jums reikiamą vietą Vilniuje ir Vilniaus rajone.


Griovimo darbai Vilniuje
Vilniaus apilinkėse atliekame  griovimo, statinių demontavimo darbus. Išvežame statybinį laužą. Griauname pastatus ir atskirus statinių elementus.  Griovimo darbai Vilniaus rajone ir Vilniuje - viena iš pagrindinių mūsų veiklų. Statinių griovimui naudojame statybinę ir specializuotą techniką: pakrovėjus, račiokus, minipakrovėjus, ekskavatorius, buldozerius, hidraulinę  spec įrangą griovimui, metalinius konteinerius statybiniam laužui, savivarčius MANN, savivarčius savikrovius. Griovimo darbus atliekame 100 km atstumu nuo Vilniaus, priklausomai nuo griovimo darbų apimties.

+370677 76937
vladas.krusna@gmail.com
http://zvyras-smelis.lt/

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Statybinės medžiagos skelbimus.