Quantcast

Naujausias Daikin Altherma 3 Oras/vanduo siurblys

Naujausias Daikin Altherma 3 Oras/vanduo siurblys
Kaina: 3300 €
Būk žingsniu priekį, įsigyk patį naujausią A+++, oras vanduo šilumos siurblį, su naujausiu kompresoriumi ir valdymu. Ypatingai tinka seniems namams su radiatoriais ir naujiems A++ klasės.
Daikin pirmas gamintojas perejo prie naujo dujų tipo R32, kas padaro šį gaminį dar patrauklesniu.

Rinkis lyderius - Rinkis Daikin

Naujoji „Daikin“ „Altherma 3“ A+++ serija yra aprūpinta „BlueVolution“ technologijai kartu su „Daikin“ interneto valdymu pasiūlys aukščiausios kokybės šilumos sprendimą namams.

„Daikin Altherma 3“ šildymo ir buitinio karšto vandens sistema bus prieinama jau visiems įvairiais dydžiais, pasirinkus 4-, 6- arba 8kW modelius. Dėka naujausių techninių sprendimų termofikatas bus ruošiamas iki +65 Co temperatūros, nauja sistema bus tinkama tiek grindų šildymui, tiek radiatoriams, ir užtikrins veikimą net iki -25 oC, todėl tinkamas net šalčiausiuose klimatuose.

Daikin Altherma 3 yra trijų tipų vidiniai blokai , kad būtų galima padengti visus vartotojo poreikius ir diegimo galimybes. Daikin Altherma, sukurtas Europos rinkai, tapo vienu iš pirmaujančių šilumos siurblių prekės ženklų, kuris yra novatoriškas atsinaujinančių energijos šaltinių integravimo, užtikrinant, kad daugelis namų savininkų pasiektų našumą ir patogumą. Daikin Europos plėtros centras, skirtas tęstiniam MTEP, toliau tiria ir plėtojo įvairias aukštųjų technologijų naujoves, atitinkančias Europos klimato reikalavimus ir sezoninius svyravimus.

Aukštos kokybės

Įrengtas „BlueVolution“ technologija, įrenginys gali tiekti vandens temperatūrą iki +65C0 labai efektyviai, todėl sistema yra tinkama tiek grindų šildymui, tiek radiatoriams, todėl nereikia investuoti į visos sistemos perdarymą.

Sumontuotas magnetinis filtras.

Kaina 4 kw modelio

Galimą įsigyti išsimokėtinai.

Išskirtinė garantija 3 metai.

Pristatyti galime visoje Lietuvoje.

*Svarbiausia teisingas
paleidimas.


Rašykite mums: info@saulesbroliai.lt

Mums jau 10 metų
Todėl mes dirbame Jums
tel.: 863577677
Kaina: 3 300 €

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Šildymas, vėdinimas skelbimus.