Quantcast

Termovizija - termoviziniai tyrimai. Nuo 35 Eur.

Termovizija - termoviziniai tyrimai. Nuo 35 Eur.
Kaina: sutartinė
Termovizinius tyrimus sėkmingai atliekame jau daugiau kaip 10 metų. Šioje srityje esame sukaupę didžiulę patirtį, todėl Jums galime pasiūlyti kokybišką ir patikrintą paslaugą.
Termovizinis tyrimas atskleidžia tikrąją pastato išorinių atitvarų ir jos elementų termoizoliacijos būklę bei tiksliai nurodo pro kurias vietas į namus skverbiasi šaltis.
Termoviziniams tyrimams naudojame vieną iš naujausių, profesionalų, metrologiškai patikrintą termovizorių Flir E75. Tai termovizorius pasižymintis aukštos raiškos termonuotraukomis, skirtas pastatų diagnostikai ir elektroenergetikai.

APIE PASLAUGĄ – atlikę tyrimą pateiksime Jums termovizinės analizės ataskaitą (pavyzdys pridedamas prie nuotraukų) į kurią bus įtrauktos visos Jūsų objekto defektinių vietų termonuotraukos. Kiekviena termonuotrauka yra aprašoma atskirai (kas ir kodėl čia vyksta), šalia pateikiamos temperatūrinių reikšmių lentelės. Ataskaitos gale surašomos išvados, apibendrinančios Jūsų objekto stipriąsias ir silpnąsias vietas termoizoliacijos atžvilgiu. Mūsų termovizinės analizės ataskaita turi juridinę galią sprendžiant statybos darbų kokybės ginčus su rangovais.
Termovizijos pritaikymas:
LANGAMS IR DURIMS – staktos ar rėmo užpūtimo kokybės įvertinimas, varčių sandarumo nustatymas, kondensavimosi ant stiklo priežasčių nustatymas.
IŠORINĖMS SIENOMS, PAMATAMS, STOGUI – apšiltinimo kokybės ir pakankamumo, drėgmės kaupimosi vietų nustatymas.
GRINDINIAM ŠILDYMUI – tikslios vamzdelių vietos grindyse nustatymas. Vandens išsiliejimo vietos iš sistemos aptikimas. Skirtingų zonų šildymo intensyvumo palyginimas.
ELEKTROS ŪKIUI – per didelio kaitimo elektros ūkio elementuose, kuris gali sukelti gedimą ar gaisrą, vietos nustatymas.
KAINA: termovizinio tyrimo kaina priklauso nuo objekto kvadratūros ir atliekamo tyrimo apimties, todėl su kiekvienu klientu derinama atskirai. Tyrimo kaina prasideda nuo 35 Eur.
Naudojamo termovizoriaus funkcijos: izoliacijos defektų ir rasos taško aliarmai, automatinis karšto/šalto taško aptikimas, skaitmeninis artinimas, vaizdo vaizde ir MSX funkcijos leidžia greitai aptikti defektines Jūsų pastato vietas ir padaryti kokybiškas tų vietų termonuotraukas. Termovizoriaus detektoriaus skyra leidžia daryti UltraMaxTM super-resolution termonuotraukas iki 640x480 rezoliucijos, o tai reiškia net 307200 matavimo taškų kiekvienoje termonuotraukoje.

Dirbame ir savaitgaliais bei švenčių dienomis, prisideriname prie Jums patogaus laiko.
Tyrimus atlieka sertifikuotas specialistas.
Termovizinius tyrimus atliekame Vilniaus, Kauno, Panevėžio, Utenos regionuose.
Taip pat nuomojame termovizorių Flir Bcam.
Pasikonsultuoti ar užsisakyti termovizinį tyrimą galite tel.: 8-671-19199 ar el. p. info@aterma.lt. Daugiau informacijos www.aterma.lt

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Kita skelbimus.