Quantcast

Pastatų šiltinimas poliuretanu -ThermoPro

Pastatų šiltinimas poliuretanu -ThermoPro
Kaina: sutartinė
Specializuota pastatų šiltinimo įmonė šiltina įvairaus tipo pastatus naudojant pažangiausias technologijas bei įrangą. Šiltinimo poliuretano putomis būdą pritaikome atsižvelgiant į kliento poreikius ir pastato tipą: pamatams, grindims, sienoms iš lauko ir vidaus, stogams iš vidaus ir lauko.

Garantuojame atliekamų darbų kokybę, konsultuojame šiltinimo klausimais. Naudojame tik sertifikuotas, geriausiomis izoliacinėmis savybės pasižyminčias, pasaulyje pripažintų kompanijų medžiagas.

Mūsų naudojamas poliuretanas - naujausia sandaraus šiltinimo medžiaga, garantuojanti apšiltintų konstrukcijų sandarumą ir puikią šiluminę varžą.

Poliuretano putų privalumai:
1. Maksimalus sandarumas ir termoizoliacija - Šiltinimas ThermoPro poliuretanu užtikrina visišką konstrukcijų sandarumą ir ypatingai gerą šiluminę varžą.
2. Paprastumas - ant šiltinamo paviršiaus užpurkštas ThermoPro poliuretanas sudaro tvirtą ir tolygų, besiūlį sluoksnį be šilumos tiltelių, todėl prieš šiltinant pastatą, specialiai paruošti šiltinamų paviršių nereikia.
3. Ekologija – neturi jokių kenksmingų medžiagų ir neteršia aplinkos. Poliuretano putose nesikaupia mikroorganizmai, todėl ji nepūva ir nepelija, ji nemėgstama graužikų.
4. Mažesnės išlaidos – lyginant su kitomis šiltinimo medžiagomis, reikalingas dvigubai mažesnis šiltinimo sluoksnis, tokiu būdu sutaupoma vieta ir lėšos išleidžiamos įrengiant konstrukcijas.
5. Greitis - ženkliai greičiau padengiamas apšiltinimui reikalingas plotas, lyginant su kitomis šiltinimo medžiagomis.
6. Ilgaamžiškumas - ThermoPro poliuretanas nekeičia savo struktūros ir įprastai savo savybių nepraranda dešimtmečiais.
7. Nepalaiko degimo.

Mūsų naudojamos poliuretano putos pasaulyje žinomos daugiau kaip keturis dešimtmečius ir įsitvirtino kaip ilgalaikė, patikima bei efektyvi šiltinimo medžiaga.

Nežinote kokį šiltinimo būdą pasirinkti ? - NEMOKAMAI konsultacijai atvykstame į vietą!

Norite sužinoti kiek tai kainuoja ? – skambinkite ir mes pasiūlysime specailiai Jums optimaliausią būdą kaip sutaupyti.

GARANTUOJAME, investicija atsipirks per keletą metų.

Apšiltinkite namus šiandien – už paslaugą sumokėkite per metus ar du ir sumažėjus šildymo sąskaitoms nepajusite JOKIŲ PAPILDOMŲ IŠLAIDŲ.

www.thermopro.lt



https://www.facebook.com/thermopro.lt/

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Kita skelbimus.