Quantcast

JUNGTINES NT PASLAUGOS

JUNGTINES NT PASLAUGOS
Kaina: sutartinė
DEL BAIGTOS STATYBOS REGISTRAVIMO>
Profesionaliai"vieno langelio" principu sutvarkome įvairių gyvenamųjų namų , sodo namų ir kt. statinių techninę dokumentaciją baigtos arba nebaigtos statybos registravimui, rengiame deklaracijas sodo statinių įregistravimui (ir be projektų), atliekame žemės sklypų ir statinių kadastrinius matavimus. (Teisės aktų pakeitimai, numatantys privalomą statinių registraciją, įsigaliojo praeitų metų lapkričio 1 dieną. Iki šios datos baigti statyti ar pradėti, bet ilgiau kaip trejus metus nebaigti ir Lietuvos Respublikos nekilnojamojo turto registre (NTR) neįregistruoti statiniai turi būti įregistruoti iki 2016 metų lapkričio 1 dienos.
Atlikus statinio statybos užbaigimo procedūras, ne vėliau kaip per tris mėnesius privaloma statinį ir daiktines teises į jį įregistruoti NTR. Nebaigti statyti ar rekonstruoti statiniai turi būti įregistruoti ne vėliau kaip per trejus metus nuo jų statybą leidžiančio dokumento išdavimo dienos.
Nuo šių metų lapkričio men.už nustatytos statinių ir daiktinių teisių į juos registravimo tvarkos pažeidimus bus taikoma administracinė atsakomybė – fiziniams asmenims numatyta bauda nuo 145 iki 290 eurų, juridiniams – nuo 290 iki 580 eurų.)

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Kadastriniai matavimai skelbimus.