Quantcast

Plastikinių langų tarpinių gumų keitimas Kaune

Plastikinių langų tarpinių gumų keitimas Kaune
Kaina: 10 €
JusuBustoPrieziura.lt – tai langų remonto ir langų priežiūros paslaugos. Atliekami įvairus langų remonto darbai: tarpinių keitimas, langų reguliavimas, langų sandarinimas, langų rasojimo šalinimas, palangių sandarinimas, patalpų ventiliacijos pastatymas!

JusuBustoPrieziura.lt ne tik pasirūpins Jūsų langais, bet ir duos naudingų patarimų ateičiai, kaip ir kada reikia prižiūrėti langus, kad langai visada išliktu kaip NAUJI ir užtikrintų ilgaamžiškumą, bei apsaugotų Jus nuo brangaus langų remonto!

JusuBustoPrieziura.lt siūlo šias paslaugas:

Langų remontas – langų furnitūros gedimų šalinimas.

Langų reguliavimas – lango atstatymas į pradinę jo padėtį, kad lango varčia lengviau darinėtųsi ir nekliudytų savo rėmo. (Tai yra labai svarbu norint ateityje apsaugot savo langą nuo įvairių gedimų!)

Langų sutepimas / furnitūros valymas – langų sutepimą reikia atlikinėti bent kartą per metus, tai reikalinga tam, kad pravalyti šiukšles susikaupusias per metus lango furnitūros viduje ir lengvesniam lango rankenos judėjimui!

Medinių ir plastikinių langų tarpinės keitimas – langų tarpinė yra pagrindinis elementas, kuris užtikrina, įtakoja langų sandarumą. Langų tarpines reikia keisti kas 4m. – 8m.. Taip yra todėl, kad bėgant metams langų tarpinės deformuojasi ir nuo sezonų kaitos susitraukia, bei tampa plonesnės.

Langų siūlių ir plyšių šalinimas – laikui bėgant, po lango įstatymo atsiranda plyšiai aplink langą arba tarp lango ir palangės pro juos jaučiamas šaltis. Taip yra todėl, kad: a) meistrai kurie montavo langą pagailėjo montažinių putų arba išvis jų neužpurškė; b) montažinės putos laikui bėgant pradeda trupėti ir dėl to jaučiamas prapūtimas.

Langų rasojimo problemos sprendimas – langų rasojimas yra labai didelė PROBLEMA, nes iš paskos seka eilė kitų problmų tokių kaip: pelėsis namuose, padidėja oro dregmė, susidaro palankesnes sąlygos blogiesėms mikrobams vystytis ir t.t.. Mūsų sprendimas yra natūralaus oro pratekėjimo vožtuvas (ventiliacija), kuris užtikrins namuose pastovią oro apykaitą ir išspręs langų rasojimo problemą.

Skambinkit mums numeriu +3706 416 5127 ir REIKALAUKIT NEMOKAMO specialisto kuris atvyks tiesiais pas Jus į namus ir atliks visiškai NEMOKAMA langų diagnostiką, bei pakonsultuos Jus dominančiais klausimais!

http://jusubustoprieziura.lt/ - Langų remontas Kaune

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Durys, langai, laiptai skelbimus.