Quantcast

Erdvus mūrinis namas šalia Strėvos upės Žiežmarių mstl., Kaišiadorių r

Erdvus mūrinis namas šalia Strėvos upės Žiežmarių mstl., Kaišiadorių r
Kaina: 89000 €
Kaišiadorių rajone, Žiežmarių miestelyje, Vytauto gatvėje parduodamas mūrinis 1981 m. statybos gyvenamasis namas su 13,34 arų žemės sklypu. Gyvenamojo namo bendras plotas - 164,29 kv. m., gyvenamasis plotas - 71,15 kv. m., namas apšiltintas, mūrinių sienų tarpai pripildyti apšildymo putų. Po dalimi namo rūsys, kuriame yra katilinė (dujinis katilas) ir garažas su duobe.

Pirmame namo aukšte - virtuvė, vonios kambarys su masažuojančia dušo kabina (wc atskirai) ir du kambariai. Antrame namo aukšte - trys kambariai ir įstiklintas balkonas. Dviejuose kambariuose yra įtempiamos lubos su darbų atlikimo garantija. Prieš keletą metų atnaujinta stogo danga. Vietinis vandentiekis ir kanalizacija, taip pat į sklypą atvesti miestelio vandentiekis ir kanalizacija bei sutvarkyti leidimai prisijungti.

Sklype yra pavėsinė, nebaigtas įrengti pirties pastatas (paliekamos medžiagos pirties įsirengimui). Gražus ramus kraštovaizdis, šalia teka Strėvos upė. Namas parduodamas su visais jame esančiais baldais bei buitine technika.

Papildoma informacija

Adresas:
Vytauto g., Kaišiadorių r., Žiežmarių m.
Plotas, m²
164.29
Kaina už m²
542.68
Sklypo plotas, a
13.34
Statybos metai
1981
Namo tipas
Gyvenamasis namas
Pastato tipas
Mūrinis
Įrengimas
Įrengtas
Šildymas
Centrinis
Aukštų skaičius
2
Papildomos patalpos
Garažas
Rūsys
Papildoma įranga
Su baldais

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Namai skelbimus.