Quantcast

Parduodamas 2 kambarių butas Klaipėdos mieste

Parduodamas 2 kambarių butas Klaipėdos mieste
Kaina: 60000 € (Galima derėtis)
Parduodamas 2 kambarių butas. Jis yra gana erdvus, panaudojus nestandartinius baldus, galima puikiai įsirengti ir tuo pačiu turėti daug vietos. Aukštos lubos - jame gerai jaučiasi ir aukštesnio ūgio žmonės. Yra įstiklintas balkonas. Langai išeina į rytus ir į vakarus. Butas nekampinis. Tualetas ir vonia yra atskirai - tai labai patogu, jei vienas iš šeimos nariu nori nusiprausti, o kitas tuo pat metu atlikti gamtinius reikalus. Yra sudeti skaitliukai: ir dujų, ir šalto vandens, ir karšto, koridoriuje yra patogi elektros skydinė. Tualete yra pakeistas klozetas. Visame bute sudėtas laminatas ir atliktas lengvas kosmetinis remontas. Sudėti plastikiniai langai, šarvo durys. Laiptinės durys taip pat šarvo, yra įtaisyta telefonspynė. Laiptinės apačioje yra kiekvienam butui atskirai gana talpus sandėliukas. Yra paliekami kai kurie baldai.
Renovuotas namo stogas, pakeistas pagrindinis lietvamzdis. Butas priklauso bendrijai. Kieme galima nemokamai laikyti savo automobilį. Dėl šildymo ir komunalinių mokesčių pasikalbėsime buto apžiūros metu.
Patogumai. Čia svetainės nuoroda, kurią nukopijavę ir įstatę į adresų laukelį, bei paspaudę Enter pateksite į svetainę, kurioje buto nuotraukos bus geriau matomos http://www.viskasmoterims.com/parduodamas-2-kambariu-butas-klaipedos-mieste/
Namas yra prie pat PC "Banginis"(PC matosi triesiai per langa iš rytų pusės);
Šalia yra 2 degalinės, "Senukai", šalia namo yra parkas, kitas PC Maxima, kirpykla, vaikų darželis, mokykla, odontologas, kavinė-restoranas "Neringa", paštas ir t.t.
Kaina NĖRA galutinė. Butą parduoda SAVININKAS.

Papildoma informacija

Adresas:
Baltijos pr. 1, Klaipėda, Klaipėdos m.
Pastato tipas
Mūrinis
Įrengimas
Dalinė apdaila
Kambariai
2
Plotas, m²
47,3
Kaina už m²
1276.60
Šildymas
Centrinis
Aukštas
5
Aukštų skaičius
5
Papildoma įranga
Skalbimo mašina
Vonia
Papildomos patalpos
Rūsys
Sandėliukas
Apsauga
Šarvuotos durys

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Butai skelbimus.