Quantcast

Mišrių dvykovų treniruotės

Mišrių dvykovų treniruotės
Kaina: 30 €
MMA (mixed martial arts) tai mišrių kovos menų sportas - jis nėra lengvas, bet jis ūgdo charakterį. Tai nėra būdas (ginklas) kažką užpulti - tai yra būdas apsaugoti save. Treniruotės jums padės fiziškai sustiprėti, morališkai sutvirtėti ir tikiuosi, kad suteiks jums saugumo jausma, nes sutikę kažką pavojingo galėsite pasakyti: "aš nebijau!" Renkamos naujos, įvairaus amžiaus grūpės - nesvarbu ar esi vaikas nuo 6 metų, ar vyresnis.

Treniruočių metu, sportininkai bus supažindinti su dvikovos sporto šakų istorija, mišrių kovos menų taisyklių tėrminilogija, su techninių, taktinių, psichologinių parengtūmu bei sportinių morales kodeksų. Lankydami treniruotės vaikai, paaugliai, studentai, suaugė žmonės bus mokomi, kaip reikia taisyklingai atlikti mišrių kovos menų techninius veiksmus. Pagrindinis mišrių kovos menų treniruočių tikslas yra ruoštis bei dalyvauti įvairiose varžybose, kuriose kovotojai atstovauja savo sporto klubą.

Treniruotės vyks nuo kovo mėnesio, šiuo metų renkamos mergaičių ir berniukų grupės. Kviečių prisijungti bei lankyti kikbokso - mišriu kovos menų treniruotes ir suaugusius. Priimami nuo 6 metuku berniukai ir paaugliai, tai pat ir mergaites nuo 6 metuku ir vyresnio amžiaus. Mokysimes treniruotis kikbokso - misriu kovos menu pagrindu. Sustipresim fiziškai, mokysimes, kaip galima apsiginti nuo užpuolimo. Vaikams patiks treniruotės, nes bus įvairių žaidyminių pratimų.

Treniruotės vaikams vyks treciadieniais ir penktadieniais nuo 18.00 iki 19.00 val. ir nuo 19.00 iki 20.00 val., treniruotės suaugusiems vyks pirmadieniais ir ketvirtadieniais nuo nuo 19.00 iki 20.30 val., adresų Svitrigailos g. 29, Vilnius, pasiteirauti tel. 865951029. Kaina mėnesiui - 30€.

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Sporto klubai skelbimus.