Quantcast

Artūro Dovydėno knyga „Pramoginiai laivai“

Artūro Dovydėno knyga „Pramoginiai laivai“
Kaina: 35 €
Artūro Dovydėno knyga „Pramoginiai laivai“ yra parengta bendradarbiaujant su Valstybine vidaus vandenų inspekcija ir atitinka pramoginių laivų laivavedžių rengimo programas.
Pramoginiai laivai, tiek buriniai, tiek motoriniai, turi daugiau panašumų nei skirtumų: vienodas valdymas, plaukiant su varikliu, vienodas tikslas, vienoda navigacija, kelionių planavimas ir etika.
Knyga skirta ir pradedančiajam, ir patyrusiam plaukiotojui. Ji padės ne tik tapti geresniais kaimynais uostuose, geresniais komandos nariais plaukiojant. / pagal UAB „Verslo žinios“ šios knygos anotaciją/
Knygos autoriaus Artūro Dovydėno komentaras:
"Aš plaukiojau jūra daugiau kaip 20 metų, naudojausi jūrlapiais, dažniausiai navigaciniais tikslais, skaitydavau locijas (pakrančių aprašymus) užsienio kalbomis, gaudžiau informaciją po žodį iš svetimų lūpų bei interneto ir nesuklysiu sakydamas, kad jau seniai laikas turėti visą reikalingą informaciją vienoje knygoje, parašytoje lietuvių kalba, papildytoje iliustracijomis.
Taigi, po metų darbo jūsų rankose - knyga apie pramoginius laivus. Joje aprašyta ne tik mano, bet ir tarptautinės pramoginių laivų laivavedžių bendruomenės patirtis. Knyga skirta ir pradedančiam, ir patyrusiam plaukiotojui. Ji padės ne tik tapti geresniais laivavedžiais, bet ir geresniais kaimynais uostuose, geresniais komandos nariais plaukiojant."
Tiražas 1 500 egz., 551 psl., gausiai iliustruota (apie 1500 paveikslėlių ir nuotraukų), kieti viršeliai, formatas: 21 x 26 cm, leidėjas: Verslo žinios.
Gausu iliustracijų, komentarų, profesionalų patarimų. Tai puiki dovana arba mokymosi priemonė būsimiems laivavedžiams.

Kaina: 35 EUR.

Vilnius, Fabijoniškės, Audrius + 370 610 77453, el. paštas: a933339@gmail.com
Galite kreiptis bet kuriuo metu, taip pat ir švenčių dienomis.

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Techninė literatūra skelbimus.