Quantcast

Pluoštinių kanapių baltymai,žiedų arbata,aliejus

Pluoštinių kanapių baltymai,žiedų arbata,aliejus
Kaina: sutartinė
Pluoštinių kanapių baltymai,žiedų arbata,aliejus
Pluoštinių kanapių baltymai,žiedų arbata,aliejus
Pluoštinių kanapių sėklų baltymai tai švelnaus skonio milteliai skirti tiek sportininkams, tiek visiems sveikos gyvensenos besilaikantiems ar savijautą pagerinti norintiems žmonėms. Šis maisto papildas gali būti vartojamas ne tik grynas, bet ir naudojamas įvairiems sveiko maisto receptams pagerinti, o taip pat sveikuoliškiems kokteiliams gaminti.

nuo 7eu https://signofpower.com/produkto-kategorija/baltymai/

Pluoštinių kanapių žiedų arbatos nauda sveikatai žinoma nuo seno - patikimuose ūkiuose su dideliu rūpesčiu užaugintos ir rankomis surinktos žolelės leidžia mėgautis švelnaus skonio bei malonaus aromato gėrimu, atsigaivinti po sunkių darbų bei atstatyti jėgas.

nuo 4 eu https://signofpower.com/produkto-kategorija/arbata/

biuras@signofpower.com

www.stiprybeszenklas.lt

Vilnius
+370 641 17775
PLUOŠTINIŲ KANAPIŲ SĖKLŲ BALTYMAI (PROTEINAS)
Pluoštinių kanapių baltymai (proteinas) tai maisto papildas, kuris tinka absoliučiai visiems. Mūsų siūlomi kanapių baltymų milteliai kruopščiai gaminami iš ekologiškuose Lietuvos ūkiuose užaugintų pluoštinių kanapių sėklų, todėl juose nėra GMO, pieno, laktozės, sojos, kviečių, glitimo bei riešutų pėdsakų. Todėl visai nesvarbu ar jūs esate geresnių rezultatų siekiantis sportininkas, paprasčiausiai norite maitintis sveikiau, siekiate pagerinti savo tonusą, laikotės vegetariškos arba veganiškos dietos, o gal tiesiog esate alergiški ir netoleruojate tam tikrų produktų. Jeigu bent vienas punktas jus atitiko, tada tiesiog privalote išbandyti pluoštinių kanapių proteino teikiamus privalumus!
Kanapių baltymai ne tik lengvai pasisavinami, juose dar ir gausų kitų organizmui naudingų medžiagų - 20 skirtingų aminorūgščių, jų tarpe devynios yra pagrindinės, kurių žmogaus organizmas negamina, todėl jas būtina gauti su maistu. Milteliuose taip pat yra Omega-3 ir Omega-6 riebalų rūgščių, gama linoleninės rūgšties (GLA), kuri maisto produktuose sutinkama retai, maistinių skaidulų, natūralių antioksidantų, vitaminų bei mineralų.
Kanapių baltymai padeda kovoti su nuovargiu ir nutukimu, stiprina imuninę sistemą, gerina virškinimą, širdies veiklą bei kraujospūdį, suteikia sotumo jausmą, sumažina osteoporozės ir cukrinio diabeto riziką, padeda žmonėms su krūtinės skausmais, ADHD (aktyvumo ir dėmesio sutrikimu) bei odos alergijomis.
Kanapių baltymus (proteinus) galima vartoti tiek grynus, tiek pagardinant patiekalus bei gaminant žaliuosius kokteilius. Rekomenduojama norma – nuo 15 iki 20 g. per dieną. Kokteilius galima gaminti su pienu, įvairiais vaisiais bei daržovėmis, priklausomai nuo to kas jums tinka ir ką jūs galite vartoti. Šie kanapių milteliai tinkami maišyti ir su sriubomis, košėmis, salotomis, troškiniais bei padažais, o taip pat gali būti kepinių sudedamoji dalis, bet ne daugiau, nei 20% kepimo masės.


Šalto spaudimo kanapių aliejus (hemp oil)

Šalto spaudimo kanapių aliejus (hemp oil) iš nedideliuose Lietuvos ūkiuose
užaugintų pluoštinių kanapių sėklų. Aliejus spaudžiamas šaltuoju būdu,
termiškai neapdorojamas, nerafinuotas, išskirtinio tyrumo. Spaudžiamas tik
po užsakymo gavimo, kad kuo ilgiau išsaugotų gerąsias savybes.

kaina 0,5 l 15 eu


biuras@signofpower.com

www.stiprybeszenklas.lt

Vilnius
+370 641 17775

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Maisto prekės skelbimus.