Quantcast

Granulių degiklis "Ekoliepsna"

Granulių degiklis "Ekoliepsna"
Kaina: 1350 €
Šiuo metu Lietuvoje Degiklių pasirinkimas tikrai nemažas, taigi lieka tik klausimas, kaip išsirinkti tinkamą Degiklį, gauti gerą aptarnavimą ir nepermokėti papildomų eurų.

Galime pasidžiaugti, kad nuo šiol naujasis "Ekoliepsna" medžio granulių degiklis turi ne tik WiFi, kamino daviklį, bet ir pilnavidurį vidinį sraigtą bei mechaninį valymo mechanizmą, kurio pagalba degiklis pats išsivalys nuo pelenų ir šlakų. Šiam degikliui nereikalingas joks valymas ar kita priežiūra.

Degiklio privalumai:
1. Automatinis uždegimas
2. Savaiminis išsivalymas
3. Apsauga nuo perkaitimo
4. Paros programavimas
5. Savaitės programavimas
6. Valdymas iš bet kurios pasaulio vietos
7. Greitas garantinis bei pogarantinis aptarnavimas
8. Valdymas per Wi-fi

Pilną komplektą sudaro – medžio granulių degiklis, padavimo transporteris, talpa granulėms, bevielis programuojamas kambario termostatas, WiFi, kamino temperatūros daviklis, padavimo žarna, montavimas, paleidimas, pristatymas.

Komplekto kaina tik 1350 eu.

Mūsų servisas dirba visas septynias dienas, esant neaiškumams, gedimams ar norite pasikonsultuoti visada galite skambinti iki 20 val.

Degiklio garantinis laikotarpis yra 24 mėn.

Kiekvienas klientas tampa mūsų šeimos nariu, todėl garantiniu bei po garantiniu laikotarpiu visada aptarnaujamas.

Esame šių degiklių gamintojai ir naudojame tik kokybiškas medžiagas ir detales, todėl galime užtikrinti "Ekoliepsna" granulių degiklių ilgaamžiškumą.

Prisijunkite ir Jūs prie "Ekoliepsna" šeimos rato. Detalesnės info teiraukitės Tel : +37060286289, el.p.: liepsnaeko@gmail.com
www.ekoliepsna.lt

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Kita skelbimus.