Quantcast

Siūlome darbą tiksliųjų mokslų specialistams

Siūlome darbą tiksliųjų mokslų specialistams
Kaina: sutartinė
Draugiškas ir besiplečiantis Matematikos Mokyklos kolektyvas ieško naujo komandos nario, pasiruošusio už savo žinias gauti atitinkamą užmokestį. Jei gerai pažįsti skaičius, o žodis „sinusas“ Tau reiškia daugiau nei plastikos chirurgų vartojamą terminą, greičiausiai ieškome būtent Tavęs!

Mes Tau siūlome:

• Patogų darbo laiką. Žadintuvą gali išmesti į šiukšlių dėžę, kadangi 8 val ryto būsi ne darbe, o savo lovoje.
• Galimybę derinti darbą su studijomis ir/ar kita veikla. Jeigu rytais esi užimta(-s) studijomis, darbą galėsi pradėti joms pasibaigus. O galbūt jau turi darbo vietą, tačiau nori ir gali dirbti vakarais ir/ar savaitgaliais? Suteiksime šią galimybę.
• Puikią darbo aplinką. Vadovė pakankamai adekvati, o kartais net šiek tiek sukalbama. Už nugaros tikrai nestovės ir lazda nebaksnos.
• Galimybę dirbti arčiau namų. Esame įsikūrę Kauno Mokslo ir Technologijų Parke, o netrukus atidarysime klases ir kitose Kauno vietose, todėl turėsi galimybę pabėgti iš vadovės matymo lauko ir dirbti atskirai.
• Patrauklų užmokestį, nuosekliai kylantį kartu su darbo krūviu ir Tavo žiniomis. Visiško kosmoso nemokėsime, tačiau kosmonautų ir neieškome. Išduosime, jog minimalų mėnesio atlygį mūsų kolektyvo nariai uždirba vos per savaitę. Galutinius skaičiavimus atlik pati(-s). P.S. Nepriimsime žmogaus, kuris norėtų (ir būtų vertas) tik minimumo.

Už visą šį gėrį iš Tavęs tikimės:

• Gerų matematikos žinių. Išspręsti Hilberto problemų tikrai neprašysime, tačiau būtų malonu, jei gebėtum apskaičiuoti daugiau nei į pamoką susirinkusių dalyvių skaičių.
• Kompiuterinio raštingumo įgūdžių. Serverių priežiūros specialistą turime, todėl Tau užteks suprasti, jog „kompiuterinis raštingumas“ nėra procesas, kurio metu turėsi paimti rašiklį ir juo ką nors užrašyti ant kompiuterio.
• Kruopštumo ir atsakingumo. Esame kantrūs ir visuomet atsakome į kiekvieną iškilusį klausimą. Netgi atleidžiame klaidas. Tačiau turėtum suvokti, jog aplaidžiai atlikusi(-ęs) paskirtas užduotis, mėnesio pabaigoje apgausi ne klientą, ne darbdavį, ir netgi ne valstybę, o tik pati(-s) save.
• Tvarkingos ir reprezentatyvios išvaizdos. Šventinis makiažas ir vakarinė suknelė nėra privalomi atributai, tačiau nepamiršk, jog būsi atsakinga(-s) už vaikų mokymą, o ne jų gąsdinimą.
• Vairuotojo pažymėjimo. Į lenktynių trasą įrodyti savo sugebėjimų nesiųsime ir patikėsime Tavo žodžiu, jog įgijai teisę vairuoti motorinę transporto priemonę.

Nori pradėti nedelsiant? Sužinok apie mus daugiau adresu https://www.mathschool.lt, o dar geriau - atsiųsk savo gyvenimo aprašymą bei nuotrauką el. paštu atranka@mathschool.lt ir lauk atsakymo.

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Mokytojai skelbimus.