Quantcast

CNC frezavimas, graviravimas, ąžūrai, filingai

CNC frezavimas, graviravimas, ąžūrai, filingai
Kaina: sutartinė
Teikiame CNC frezavimo paslaugas (kreivalinijinio pjovimo), 2D ir 3D graviravimo, 3D maketų gamybos, minkštųjų pakuočių gamybos, širmų ir kitų ažūrų gamybos (dekoratyvinių sienelių, radiatorių uždengimų, pertvarų, turėklų užpildų ir kitų kiauryminių plokščių frezavimo paslaugas.), filinginių fasadų gamybos ir kitas paslaugos aprėpiančios CNC frezavimą. Atliekame lazerinį pjovimą, lazerinį cnc graviravimą
Taip pat pas mus gaminamos: pastatomos raidės, filinginės durelės, ąžūrai, faneriniai baldai iš natūralios beržinės arba laminuotos faneros, paveikslai ir nuotraukos iš faneros.
Didelės modernios CNC staklės, kur be problemų telpa net patys didžiausi vientisi medžiagų lapai (3000x2070 mm).
Frezuojame įvairias plokštines medžiagas (fanerą, MDF, MDP, LMDP ir kt.), medieną, plastikus (org. stiklas, PE ir kiti techniniai plastikai), PVC, aliuminio kompozitą, aukšto slėgio laminatą HPL, putplastį, stratocell pakuočių medžiagą ir daugelį kitų medžiagų.
Galime frezuoti tiek iš Jūsų, tiek iš savo medžiagos. Pagamintus gaminius galime pristatyti visoje Lietuvoje!
Prekiaujame įvairiomis plokštinėmis medžiagomis: fanera (beržinė natūrali fanera, drėgmei atspari fanera, laminuota fanera dengta fenoliu arba melaminu, lenkta fanera ir kt.), MDF (paprastas MDF, gruntuotas laminuotas MDF, drėgmei atsparus MDF, juodo užpildo MDF, lankstus MDF ir kt.)

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Kitos paslaugos skelbimus.