Quantcast

Žemėlapis aplankytoms vietoms žymėti

Žemėlapis aplankytoms vietoms žymėti
Kaina: 38 €
4 priežastys, kodėl Tripmaker.lt pasaulio žemėlapis – geriausia dovana kelionių mėgėjui
By admin on birželio 12, 2018
Pasaulio žemėlapius ant drobės gaminantys Tripmaker.lt pastebi, kad kelionės dažnam lietuviui jau yra tapusios gyvenimo būdo dalimi, į kurias įsiruošiama bent 4-5 kartus per metus. Vis daugiau žmonių investuoja ne į daiktus, o į naujus potyrius, įspūdžius. Aplankytų kraštų ir įspūdžių įamžinimui ir savotiškam kolekcionavimui renkamasi ant drobės atspausdintus pasaulio žemėlapius.

Dalinamės 4 priežastimis, kodėl pasaulio žemėlapis ant sienos yra nepamainomas atributas kiekvieno kelionių mėgėjo namuose.

Neįprastas kelionių dienoraštis

Kiekvieną savo kelionę stengiamės įamžinti, užfiksuoti įsimintiniausias jos akimirkas tam, kad jos išliktų ilgam. Tripmaker.lt žemėlapis gali tapti puikiu kelionių dienoraščiu, nuolat primenančiu gražiausius įspūdžius iš aplankytų kraštų. Žemėlapyje spalvingais smeigtukais galima žymėti ne tik aplankytas valstybes, stebėti kelionėmis besipildantį pasaulį, bet ir jį papuošti smagiausiomis kelionių nuotraukomis. Jos žemėlapį pavers unikaliu ir išskirtiniu. Neįprastas kelionių dienoraštis ant sienos, kiekvieną kartą į jį žvilgtelėjus, primins smagiausius nuotykius ir sukels daug gerų emocijų.

Originalus kelionių planavimo įrankis

Prieš leisdamiesi į ilgesnę kelionę ją kruopščiai susiplanuojame. Pasaulio žemėlapis, atspausdintas ant drobės gali tapti patogiu kelionių planavimo įrankiu. Tiesiog paimkite kitos spalvos smeigtukus, nei žymite jau įvykusias keliones, ir pažymėkite būsimos kelionės maršrutą. Gal tai bus įsimintina ir nuotaikinga draugų kelionė po Europą, egzotiškos klajonės po Aziją, o gal svajonių kelionė 66-uoju greitkeliu iš Čikagos į Los Andželą per Centrinę Ameriką? Čia pat galite prisegti ir lapelius su pastabomis, norimų aplankyti vietų sąrašu ir kita, kelionės planavimui svarbia informacija. Svarbiausia – kelionės planą visada turėsite prieš akis.

Namų akcentas, skatinantis bendravimą

Tripmaker.lt pasaulio žemėlapis, sužymėtas spalvingais smeigtukais, padabintas nuotraukomis ir rašteliais, neabejotinai atkreips namuose besilankančių svečių dėmesį. Šis namų akcentas padės atitirpdyti bet kokius ledus tarp seniai matytų draugų, padės užmegzti ir palaikyti nuotaikingus pokalbius. Net nepastebėsite, kaip jūsų kelionių žemėlapis taps pokalbių centrine ašimi, kuri įkvėps svečius dalintis savo kelionių įspūdžiais, patirtais nuotykiais ar būsimų kelionių planais.

Išskirtinė interjero detalė

Prisiekusio keliautojo namų interjeras neįsivaizduojamas be žemėlapio ant sienos. Tripmaker.lt žemėlapiai ant drobės pasižymi spalvų įvairove, todėl gali tapti ne tik išskirtine interjero detale, puikiai atspindinčia namų šeimininko pomėgius, bet ir papildyti interjerą išskirtiniu akcentu. Nesvarbu, ar kelionių mėgėjo namuose, darbo kabinete vyrauja modernus minimalizmas, pastelinių spalvų žaismas, ar šaltas biuro interjeras, – kiekvienas ras geriausiai jo interjerui tinkantį žemėlapį.

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Paveikslai skelbimus.