Quantcast

Vos spėjo grįžti iš kalėjimo ir vėl apsivogė

  • Teksto dydis:

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai su įkalčiais sulaikė moterį.

Kriminalistai, dirbdami pagal tikslinę policinę priemonę dėl kišenvagysčių išaiškinimo ir užkardymo sostinėje, išaiškina ir kitus padaromus nusikaltimus. Šių, neuniformuotų, pareigūnų pagrindinės darbo vietos ‒ viešasis transportas, turgavietės, prekybos centrai ir kitos žmonių masinio susibūrimo vietos sostinėje.

Kovo 15 d. apie 14.30 val. pareigūnai, dirbdami viename sostinės prekybos centrų, atkreipė dėmesį į iš parduotuvės į parduotuvę vaikščiojančią moterį, kuri pagal pareigūnų vidinį vertinimą „nėra panaši į brangių drabužių pirkėją“. Pareigūnai neapsiriko – ši moteris iš vienos drabužių parduotuvės išėjo „sustambėjusi“. Buvo nutarta ją patikrinti. Po viršutiniais drabužiais buvo rasti ką tik pavogti moteriški drabužiai: kelnės ir medvilninis megztinis, kurių vertė beveik 160 eurų. Apsivogusi moteris pristatyta į policijos komisariatą, pradėtas ikiteisminis tyrimas. Tikrinant jos asmenybę, paaiškėjo, kad ši, anksčiau keturis kartus teista, 49-erių metų vilnietė tik kovo 10 d. paleista iš Panevėžio pataisos namų, kur atliko laisvės atėmimo bausmę už vagystes.

Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai įtaria, kad ši moteris per 5-ias laisvėje praleistas dienas galėjo padaryti ir daugiau vagysčių iš kitų prekybos centruose esančių parduotuvių. Kriminalistai atkreipia parduotuvių personalo dėmesį ‒ vaizdo kameros galbūt yra užfiksavusios šią moterį prieš vagystes. Nukentėjusius ar turinčius kitokios informacijos apie jos nusikalstamą veiką, kriminalistai prašo kreiptis į Vilniaus apskr. vyriausiąjį policijos komisariatą tel. (8 5) 271 6053, (8 5) 271 6132.


Šiame straipsnyje: vagystėspolicija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių