Quantcast

Vilniuje dingęs berniukas atsirado

  • Teksto dydis:

Pirmadienį, 12.50 val., pasibaigus pamokoms Žemynos progimnazijoje, esančioje Vilniuje, Žemynos g. 14 iš mokymo įstaigos išėjo ir iki vakaro negrįžo Gvidas Matijošius. Vėliau paaiškėjo, kad berniukui nieko blogo nenutiko. 21.54 val. septynmetis grįžo gyvas ir sveikas į namus. Pirminiais duomenimis, jis lankėsi prekybos centre ir žaidė žaidimus.

Berniuko požymiai: apie 130 cm ūgio,  25 kg svorio, liekno kūno sudėjimo, rudomis akimis, trumpais rudos spalvos plaukais.

Gvidas buvo apsirengęs juodos spalvos kelnėmis, pilkšvos spalvos megztiniu, avėjo juodos spalvos batais, vilkėjo mėlynos spalvos striuke su šviesiai mėlynos spalvos žvaigždutėmis, turėjo mėlynos spalvos kepurę su bumbuliuku, raudonos spalvos pirštines. Su savimi jis turėjo mėlynos spalvos kuprinę, kurioje buvo moksleivio pažymėjimas, mokyklinės priemonės.

G.Matijošius paskutinį kartą buvo matytas mokykloje apie 12.50 val. Jį matė senelis Algimantas Matijošius, kuris buvo atėjęs pasiimti vaiką iš mokyklos, tačiau vaikas kitų vaikų sraute dingo.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gvidas

Gvidas portretas
Sveiki, Aš labai atsiprašau viso Vilniaus,kad jum sukėliau tiek streso ir daug daugiau. Buvau tikras žioplys ir nesusipratau,ką darau.Daugiau taip nebepasikartos.Atsiprašau.

...

... portretas
Beržinė košė labai padėtų; deja, dabar tokie dingimai tik dažnės kol vienąkart visai pradings.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių