Quantcast

Vilniuje dalį „Akropolio“ apsupo „Aras“, iš sendaikčių turgelio evakuoti žmonės

  • Teksto dydis:

Sekmadienį apie pietus Vilniaus „Akropolio“ prekybos centro dalį apsupo policijos pareigūnai, atskubėjo ugniagesiai, medikai, iškviesti ir „Aro“ pareigūnai.

Sekmadienį apie pietus Vilniaus „Akropolio“ prekybos centro dalį apsupo policijos pareigūnai, atskubėjo ugniagesiai, medikai, iškviesti ir „Aro“ pareigūnai, praneša delfi.lt.

Apie 11.30 val. bendruoju pagalbos telefonu pranešta, kad šalia „Ermitažo“ yra sprogmenų - kažkoks vyras prekiauja minomis ir granatomis ir kitomis sprogmenų dalimis.

Lietuvos policijos specialiųjų operacijų rinktinė „Aras“ iškviesta išsiaiškinti, kuo iš tiesų prekiavo vyriškis ir ar sprogmenys pavojingi.

Papildyta:

Lietuvos policijos specialiųjų antiteroristinių operacijų rinktinė "Aras" aiškinosi, ar saugūs čia pardavinėti sprogmenys primenantys sendaikčiai.

Prie prekybos centro buvo įvestas planas "Skydas", iš sendaikčių turgelio buvo evakuoti prekeiviai ir pirkėjai, - BNS sakė Vilniaus policijos budėtojas.

Popietę "Aro" pareigūnai išsivežė patikrinti įtartinus sendaikčius, įvykio vietoje budėjusios įvairių tarnybų pajėgos išsiskirstė.

Papildyta 17:32 val.:

Kaip portalui diena.lt sakė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Operatyvaus valdymo skyriaus vyriausiasis specialistas Erikas Tomaševičius, vyriškis turėjo tuščių minosvaidžio minų korpusų. Jie buvo be sprogstamųjų užtaisų.

„Dar jis turėjo karinių daiktų su cheminėmis medžiagomis, kurių negalima naudoti. Be ekspertų mes negalime spręsti. Bet įtariame, kad tos medžiagos gali būti nuodingos. Ekspertizė tai nustatys“, - sakė E. Tomaševičius. 

Šiais daiktais prekiavęs vyriškis (g.1962 m.) apklausiamas 6-ajame policijos komisariate.



NAUJAUSI KOMENTARAI

maxui

maxui portretas
`nieko tu neisnesi tu pingu manua, nerekauk, o kai atsitinka kas nors blogo tai tokie kaip tu pirmieji rekia, kodel nebuvo tas iskviestas, kodel anie nevaziavo, lirtuvisi visad viskas yra blogai, tokia jau suknista lietuviu tauta

Panika

Panika portretas
Kam prekiauti net panasiais i sprogmeni daigtais ? Vat diedo durnumas !Dabar po Rygos nelaimiu visos tarnybos i prekybos centrus suvaziuos ir del menkniekio kol tie ivykiai BUS PRIMIRSTI. Manau visa esme sios nelaimes tai tas didziulis plyteliu krovinys ant stogo tas durnas sumanymas to ziemos sodo !

ARRARA

ARRARA portretas
Sekmadienį apie pietus Vilniaus „Akropolio“ prekybos centre „Aro“ pareigūnai vykdė slapta operacija "JAMAM". Bet operacija nepasisekė nes "JAMAM" buvo šeštadienį ir vis kas jau buvo paJAMTA.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių