Quantcast

Vilniuje avariją sukėlė policijos kriminalistas

  • Teksto dydis:

Pirmadienio rytą eismo įvykį Vilniuje sukėlė policijos kriminalistas, tiriama, ar jis buvo blaivus, pranešė Policijos departamentas.

Avarija įvyko apie 8 val. Ukmergės gatvėje. Vilniaus miesto šeštojo policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnas V.R., gimęs 1969 metais, vairuodamas automobilį „VW Golf“ ir sukdamas į kairę ne sankryžoje, susidūrė su priešinga kryptimi „A“ juosta važiavusiu automobiliu „Citroen C4“, vairuojamu J.L., gimusios 1975 metais.

„Citroen C4“ po smūgio atsitrenkė į gretimoje juostoje sustojusį automobilį „Renault Megane“, vairuojamą 1963 metais gimusios A.V.

Per eismo įvykį nukentėjo automobilio „Citroen C4“ vairuotoja, ji dėl galvos sumušimo ir kaklo raumenų patempimo gydosi ambulatoriškai.

Pirminiais duomenimis, policijos pareigūnas V.R. vyko į tarnybą ir buvo blaivus. Tačiau, kaip reikalauja procedūros, jo kraujas paimtas ištirti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

stt

stt portretas
kauno policijos kvailiu mafija sudaro eks komisaras Zakelis, Supronenko, Baltasevicius, Ozbinas, gaus bananu su pagyrimu

NUKENTĖJĘS NUO POLICININKO NEPROFESIONALIŲ VEIKSMŲ

NUKENTĖJĘS NUO POLICININKO NEPROFESIONALIŲ VEIKSMŲ  portretas
Yra policininkų, kurie neuždirba to atlyginimo, kurį gauna. Vilniaus apylinkės prokuratūra 2014-06-10 Nutarimu panaikino Vilniaus miesto 2 policijos komisariato tyrėjo Vlado Sandos 2014-04-29 priimtą nutarimą. Prokuratūra nepaneigė aplinkybių, jog tyrėjas V. Sanda pažeidė terminą, neteisėtai pasielgė iš savanaudiškų asmeninio keršto paskatų. Nesugebėdamas tinkamai atlikti savo pareigos, priimdamas neteisingą – niekinį, panaikintą nutarimą, tyrėjas Vladas Sanda padarė darbo broką. Manau, jog tyrėjas V. Sanda, būdamas Vilniaus apskrities policijos profsąjungos pirmininku, diskredituoja visą policiją, iš jo atlyginimo turėtų būti išskaičiuota žala padaryta ne tik man, bet ir Valstybei už iššvaistytą darbo laiką ir materialines sąnaudas.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių