Quantcast

Vilniaus rajone pabėgo kontrabandines cigaretes vežęs vairuotojas

  • Teksto dydis:

Vilniaus rajone antradienio vakarą sulaikytas automobilis, gabenęs beveik 5 tūkst. pakelių kontrabandinių cigarečių. Jo vairuotojas pabėgo.

Vilniaus rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrio pareigūnai turėjo informacijos, kad prie valstybės sienos su Baltarusija bus permetamos dėžės kontrabandinių rūkalų.

Apie 19 val. Lavoriškių seniūnijoje, netoli valstybės sienos, policijos pareigūnai pastebėjo dešimt jau permestų dėžių, o netrukus - ir du automobilius, atvažiuojančius pasiimti krovinio.

Keturi vaikinai pakrovė dėžes į vieną iš automobilių. Pareigūnai, nedelsdami iškvietė pagalbą - ties Lavoriškių seniūnijos, Puntuzų kaimu, automobiliams nuvažiavus apie 5 kilometrus, sulaikė krovinį lydėjusius vaikinus - 23 metų E.R., 21 metų R.K. ir 22 metų G.L. Jų automobilyje aptikta beisbolo lazda ir dujų balionėlis.

Pasak Policijos departamento, buvo sulaikyti automobiliai "Jeep Grand Cherokee" ir "Nissan Patrol", kurį vairavo R.K. Automobilyje "Jeep Grand Cherokee“ rasta ir paimta 4 tūkst. 980 pakelių cigarečių "Minsk super slims", paženklintų Baltarusijos pavyzdžio banderolėmis. Šio automobilio vairuotojas pabėgo, jo ieško policijos pareigūnai.

Automobilio "Nissan Patrol" vairuotojas 21 metų R.K. bei kartu važiavę 23 metų E.R. ir 22 metų G.L. uždaryti į areštinę. Policija teigia, kad šie jaunuoliai lydėjo kontrabandinių cigarečių krovinį.

Vilniaus rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo apmokestinamomis prekėmis. Įtariamiesiems gresia bauda arba laisvės atėmimas iki septynerių metų.


Šiame straipsnyje: kontrabandacigaretėspolicija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių