Quantcast

Vilniaus policija ieško dingusios nepilnametės romės

  • Teksto dydis:

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto pirmojo policijos komisariato pareigūnai ieško dingusios be žinios romų tautybės nepilnametės Stelos Aleksandrovič.

Š. m. spalio 19 d. apie 23.40 val. septyniolikmetė išėjo iš globos namų Vilniuje ir iki šiol negrįžo.

S. Aleksandrovič yra tamsaus gymio, apie 170 cm ūgio, liekno kūno sudėjimo, juodų ilgų plaukų. Nepilnametė vilkėjo dirbtinės odos striukę, mūvėjo pilkas timpas, ryšėjo ryškų šaliką.

Policijos pareigūnai prašo visuomenės pagalbos – asmenis, mačiusius ir galinčius suteikti informaciją apie šią nepilnametę, susisiekti su Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Operatyvaus valdymo skyriaus pareigūnais tel. (8 5) 271 7600 arba paskambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Alvydas

Alvydas portretas
Matos,kad neispruse komentatoriai kurie jau nuteise pagal tautybe,tai taip iseina,kad mes visi Lietuviai iki vieno vagys ,banditai ,zudikai, narkomanai,tame tarpe ir jus isgamos komentatoriai.

romas

romas portretas
globalėjame - jau ir čigonai mėto vaikus po globos įstaigas (kažkurioj laidoj mačiau, kaip čigonui kelnės trūkinėjo iš pasipūtimo - " mes niekada nepaliekame vaikų")

sanatna kilkus

sanatna kilkus portretas
Tai is tikruju kvailyste ieskoti dingusios cigones!Jau daugiau nebera kam skubiai reikia demesio,tuo labu,kad dingo is globos namu.Su tokia usvaizda ji es perlines kruopas ir kopustu sriuba?Gal mastykime realiau,nesvaistykime lesu.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių