Quantcast

Vilniaus gyvybės langelyje paliktas kūdikis

  • Teksto dydis:

Vilniaus gyvybės langelyje šeštadienį po pietų paliktas kūdikis. Policijos pareigūnai naujienų portalui lrytas.lt pranešė, jog jis gimęs prieš tris dienas.

Kūdikis paliktas gyvybės langelyje, esančiame Sutrikusio vystymosi kūdikių namuose Žolyno gatvėje. Medikai jį nuvežė į ligoninę, kur bus ištirta jo būklė.

Motinų, palikusių vaikus gyvybės langeliuose, policija neieško - jei jos apsigalvotų, per tam tikrą laiką gali kreiptis dėl vaiko grąžinimo. Birželio 11 dieną tame pačiame gyvybės langelyje buvo palikta naujagimė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunietis

Kaunietis portretas
Geriau tegul palieka negu žydo,kankina nenorėdami auginti.Ne šunis vienišiems reikia auginti o paliktus vaikus.

kauniete

kauniete portretas
nu tai musu p.Grybauskaite tegul parodo pavyzdi ir paSIIMA Ta kudiki auginti, ji gi agitavo kad nereikia vaiku namu, galvoja sumazes sliundru Lietuvoj, ju gi visas protas yra tarpkojyj, tik ta ir sugeba, papereti ir pamesti.

wwww

wwww portretas
Tai cia dabartinis jaunimas, 26 metai laisvai lietuvoj uzsiimti prostitucija, kaip tai daryti jau bandoma pradeti nuo darzelio, tai matai kaip gera cia gyventi gegutems. Pasikergiau, pameciau ir vel einu kergtis, sliundros. tOKIAS kastruoti reikia, kad nesibveistu padlos.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių