Quantcast

Vievyje pagrobtos elektros prietaisų detalės aptiktos Vilniuje

  • Teksto dydis:

Vilniuje policija sulaikė vyriškį, kuris ketino parduoti Vievyje pagrobtas elektros prietaisų detales.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdyboje atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl plėšimo, padaryto įsibraunant į patalpą.

Vasario 24-osios naktį apie 2 val. išdaužus stiklą, buvo įsibrauta į vienos Vievio įmonės patalpas. Sandėliavimo patalpas saugantis sargas nusikaltimo metu buvo sumuštas ir surištas lipnia juosta. Nusikaltėliai pagrobė daugiau nei 3 tonas panaudotų elektros detalių. Įmonė patyrė apie 11 000 eurų nuostolį.

Kaip pranešė policija, tyrimo metu buvo nustatyti asmenys, galbūt padarę šį nusikaltimą ar kitaip susiję su jo padarymo aplinkybėmis. Vilniuje, Žirnių gatvėje pareigūnai sulaikė 27 metų Elektrėnų gyventoją D.E., kuris krovininiu automobiliu atvežė ir ketino parduoti apie vieną toną Vievyje pagrobtų panaudotų elektros prietaisų detalių.

Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai D.E. sulaikė ir pareiškė įtarimus. Jam pritaikyta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas. Įtarimai dėl šio plėšimo padarymo pareikšti dar trims asmenims.

Baudžiamojo kodekso 180 straipsnio 3 dalyje numatyta, kad už plėšimą, kurio metu pagrobiamas didelės vertės turtas, baudžiama laisvės atėmimo bausme nuo dvejų iki dešimties metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių