Quantcast

Vidury baltos dienos – seksas viešoje vietoje

  • Teksto dydis:

Lytinis aktas viešoje vietoje vidury baltos dienos. Tokį šokiruojantį vaizdelį galėjo pamatyti gegužės 7 dieną į Vilniaus stoties rajoną užklydę žmonės.

Socialiniuose tinkluose pirmadienį ėmė plisti vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip Vilniaus stoties rajone prie nuomojamo automobilio mylisi porelė.

Jų pasismaginimą nutraukia atvažiavę policijos pareigūnai. Policijos išsigandusi porelė užsimauna kelnes ir bando pasprukti.

Internautai puolė šaipytis, jog tai puiki reklama automobilių nuomos įmonei. Kiti laidė juokelius, kad už automobilių nuomą atsiskaitoma „natūra“.

Portalas primena, kad tokios linksmybės viešoje vietoje pažeidėjams gali užtraukti baudą nuo kelių dešimčių iki šimto keturiasdešimt eurų, jei nusižengiama pirmą kartą. Jei nusižengiama pakartotinai, už viešosios tvarkos pažeidimą gresia bauda nuo 140 iki 240 eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

link to einama

link to einama portretas
greitai tokį vaizdą matysime troleibusuose, ir tai nieko nestebins.

Anonimas

Anonimas portretas
paren devusku jebet chocet poznakomitsa

Senas pirdūnas

Senas pirdūnas portretas
Aš esu senas pirdūnas ir man jau nestovi, tai tik seilę nuvarvinau. Piskis, piskis jaunimėli ir kol jauni gerinkite šalies hemografinį būvį. NEBUS NORO PISTIS, KADA PASENĖSMA.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių