Quantcast

V. Šustauskas teisme aiškinosi dėl necenzūrinio žodžio prieš gėjų eitynes

  • Teksto dydis:

Teismas pirmadienį išklausė du policijos pareigūnus, kurie dalyvavo prieš gėjų eitynes sulaikant buvusį Seimo narį ir buvusį Kauno merą Vytautą Šustauską.

Vilniaus miesto apylinkės teismas pirmadienį išklausė du policijos pareigūnus, kurie dalyvavo prieš gėjų eitynes liepą sulaikant buvusį Seimo narį ir buvusį Kauno merą Vytautą Šustauską.

Teismo posėdyje pirmadienį liudiję Vilniaus miesto policininkai Juozas Učkuronis ir Povilas Ivanovas aiškino, kad V.Šustauskas eitynių prieigose buvo tikrinamas kaip ir daugelis kitų asmenų. Abu pareigūnai sakė manantys, kad necenzūrinis žodis, kurį pasakęs V.Šustauskas buvo sulaikytas, buvo skirtas jiems įžeisti.

Tačiau pareigūnai kiek kitaip, nei byloje užfiksuota, prisiminė V.Šustauskui užduotą klausimą. J.Učkuronis sakė klausęs V.Šustausko, ką šis turįs kišenėse. P.Ivanovas kolegos klausime prisiminė girdėjęs žodžius "kelnių kišenėse".

Pats V.Šustauskas aiškina, kad buvo paklaustas, ką turi kelnėse, dėl to ir pavartojęs vyriško lytinio organo pavadinimą. Jis tikina, kad šis žodis nebuvo skirtas pareigūnams įžeisti.

J.Učkuronis teismui taip pat pasakojo, kad kitų nusižengimų V.Šustauskas nepadarė, vedamas prie policijos automobilio nesipriešino. P.Ivanovas pažymėjo, kad necenzūrinį žodį V.Šustauskas ištarė ne vieną kartą.

Pats V.Šustauskas pirmadienį teisme išsakė prašymą, kad nusprendus jį bausti, būtų skirtas areštas, o ne piniginė bauda.

Savo ruožtu teisėja Danutė Mickevičienė prašė V.Šustausko iš teismo nedaryti "Dviračio šou".

V.Šustausko gynėjas Rimas Andrikis aiškino, kad pareigūnai piktnaudžiauja savo įgaliojimais, ir prašė bylą nutraukti.

Nutarimą teismas skelbs rugsėjo 9 dieną.

V.Šustauskas įtariamas policininkus įžeidęs prieš seksualinių mažumą eitynes liepos 27 dieną Vilniuje, Katedros aikštėje.

Skandalingais pareiškimais išgarsėjusiam veikėjui gresia bauda nuo 300 iki 500 litų arba administracinis areštas nuo penkiolikos iki trisdešimties parų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nežiniukas

Nežiniukas portretas
Nesuprantu, kodėl tie Pederastai nori viešai demonstruoti savo lytinę negalią ? Ar žmogaus negalia yra jo privilegija ? Lai jie tai daro savo uždaruose susibūrimuose.

Sustauskas savo vietoje

Sustauskas savo vietoje portretas
HM va gejai demontruotis gali.. jie reiskia savo emocijas, poziurius i Gyvenima savaip.... o va ne ju pakraipos zmonems uzdrausta... ? O Sustauskas Gyvenime reiskiasi kitaip ir tokiu kaip Sustauskas dauguma ( tikuosi) o kodel vieniems leidziama elgtis kaip nori, o kitiems ne? O gal Sustauskas surengs demonstracija keksnojimo... nesvankiu zodeliu sukiais... o ka? kas cia blogo?

vyras

vyras portretas
Nesuprantu ar straipsnis verstas iš užsienio kalbos, ar žurnalistas girtas buvo. Nu tiek klaidų, kad skaityt sunku. Šustausko advokatas teisus, policajai nutarė pasišaipyt iš žmogaus.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių