Quantcast

Už narkotikų platinimą teisiama čigonė įklimpo dar labiau

  • Teksto dydis:

Vilniuje policija sulaikė moterį, kurios namuose kratos metu rasta heroino – ji šiuo metu jau teisiama už narkotikų platinimą. Penki moters vaikai perduoti medikams bei globos įstaigai.

Kaip pranešė Vilniaus apskrities policija, viename bute Vilniaus Geležinio Vilko g. antradienį rasta apie 9 gr. narkotinių medžiagų, kaip įtariama – heroino. Sulaikyta bute gyvenusi 30-ies metų romų tautybės moteris, kuri šiuo metu yra teisiama už narkotinių medžiagų platinimą.

Per kartą bute rastos svarstyklės narkotinėms medžiagoms sverti, 720 eurų, kaip įtariama, gautų pardavinėjant narkotikus. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl disponavimo narkotinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti, moteris uždaryta į areštinę, artimiausiu metu bus sprendžiamas klausimas dėl jos suėmimo.

Krata atlikta dalyvaujant Vaiko teisių apsaugos tarnybos darbuotojams – kadangi vaikų motina sulaikyta, o tėvas atlieka bausmę įkalinimo įstaigoje, du vaikai – daugiau nei metukų mergaitė bei 10 mėnesių jos sesutė – perduoti medikams, o 6-erių, 7-erių ir 16-likos metų berniukai atiduoti į globos namus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių