Quantcast

Už grotų atsidūrė plėšikas, sostinėje įsibrovęs į butą

  • Teksto dydis:

Vilniaus policijos pareigūnai sulaikė dvidešimt penkerių metų vyrą, įtariamą plėšimu.

Š. m. gruodžio 5 d. apie 22 val. trisdešimt vienerių metų moteris, grįždama į nuomojamą butą Skroblų g., laiptinėje pastebėjo iš paskos einantį nepažįstamą vaikiną. Jai atrakinus buto duris, jaunuolis staiga puolė prie jos ir, panaudodamas fizinį smurtą, įstūmė ją į buto vidų ir į veidą papurškė ašarinių dujų bei, pagrobęs 170 eurų bei mobiliojo ryšio telefoną, pasišalino.

Dėl šio sunkaus nusikaltimo Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdyboje pradėtas ikiteisminis tyrimas. Valdybos pareigūnai, specializuojantys plėšimų tyrime, nustatė galimą įtariamąjį ir gruodžio 20 d. sostinės Žirmūnų g. jį sulaikė. Tai ankščiau ne kartą teistas už plėšimus ir vagystes, dvidešimt penkerių metų Vilniaus rajono gyventojas. Įtariamasis uždarytas į areštinę. Sprendžiamas klausimas dėl kardomosios priemonės – suėmimo jam skyrimo.

Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai turi pagrindo manyti, kad šis įtariamasis yra padaręs ir daugiau plėšimų ar panašaus pobūdžio nusikaltimų, todėl asmenų, nukentėjusių nuo šio vyro ar turinčių kitokių duomenų apie jo nusikalstamą veiklą, prašoma kreiptis į Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybą telefonais (8 5) 271 6103, (8 5) 271 6133.

Baudžiamasis kodeksas už plėšimą, padarytą įsibraunant į patalpą, numato laisvės atėmimo bausmę iki septynerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Brolis

Brolis portretas
Mano sese ir mama neseniai buvo apipurskes kazkoks malakasosas. Jei cia sitas parazitas- ieskokit daugiau nukentejusiuju, butina sita "dujininka" uzdaryt i lukiskes
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių