Quantcast

Turgavietėje klesti nelegali tabako prekyba

  • Teksto dydis:

Gegužės 4 d. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto šeštojo policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrio pareigūnai ir Valstybinės vaistų kontrolės tarnybos darbuotojai Justiniškių turgavietėje vykdė prevencinę priemonę dėl neteisėto vertimosi su vaistais (vaistiniais preparatais) susijusia veikla.

Tikrindami turgavietę pareigūnai pastebėjo, jog du asmenys įsigijo nelegalios prekybos tabako gaminių - cigarečių. Pareigūnai nusprendė patikrinti nelegalių tabako gaminių prekyvietę, tačiau, jiems ketinant įeiti į prekybos vietą, nelegalių cigarečių įsigiję asmenys bandė sutrukdyti ir nepakluso teisėtiems policijos pareigūnų reikalavimams. Patekus į vidų, buvo surasta 420 pakelių cigarečių su Baltarusijos Respublikos banderolėmis.

Pareigūnai pradėjo administracinių teisės pažeidimų bylas dėl akcizais apmokestinamų prekių įsigijimo, laikymo, gabenimo, naudojimo ar realizavimo pažeidžiant nustatytą tvarką ir teisėto pareigūnų nurodymo ar reikalavimo nevykdymo, taip pat jo garbės ir orumo įžeidimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių