Quantcast

Sulaikyti penki vilniečiai su narkotikais

  • Teksto dydis:

Vilniuje trečiadienį sulaikyti penki vyrai, turėję, kaip įtariama, narkotikų, pranešė Policijos departamentas. Vienas vyrų apsvaigęs vairavo automobilį.

21.30 val. Dariaus ir Girėno gatvėje buvo sulaikytas 20-metis, pas kurį rasti ir paimti 108 folijos lankstinukai su baltos spalvos milteliais – įtariama, kad tai narkotinė medžiaga. Jis uždarytas į areštinę.

Apie 17 val. A.P.Kavoliuko gatvėje patruliai pastebėjo automobilį „Lexus“, kurio vairuotojas ir šalia automobilio stovėjęs vyras tarpusavyje kažkuo apsikeitė. Pastebėję patrulių ekipažą, vyrai pasimetė ir sutriko – vairuotojas staiga išlipo, o šalia stovėjęs vyras į „Lexus“ saloną kažką įmetė.

Priėję ir prisistatę pareigūnai paprašė vyrų pateikti dokumentus. Automobilio 50-metis vairuotojas pateikė vairuotojo pažymėjimą, jis buvo apsvaigęs nuo narkotinių medžiagų. Kitas patikino dokumentų neturįs ir prisistatė 51 metų vyru. Į pareigūnų klausimą, ar vyrai turi su savimi draudžiamų daiktų, abu patikino, neturintys.

Patruliai paprašė vyrų sudėti turimus daiktus ant automobilio. Kadangi 51 metų vyras striukės kišenėje turėjo narkotinių medžiagų, todėl bandė „susitarti“, siūlėsi sumokėti tiek, kiek reikės, nepaisydamas pareigūnų įspėjimo dėl gresiančios baudžiamosios atsakomybės už papirkimą.

Paviršinės apžiūros metu vidinėje striukės kišenėje rastas maišelis, kurio viduje buvo 12 polietileninių maišelių su rudais milteliais, įtariama, narkotine medžiaga – hašišu, į foliją įsukta rudos spalvos, įtariama, hašišo „plyta“. Kelnių kišenėje buvo buteliukas, kurio viduje buvo 9 polietileniniai maišeliai su žalia, įtariama, narkotine medžiaga – marihuana, ir polietileninis maišelis su 4, įtariama, kanapių sėklomis.

Automobilio salone, ant vairuotojo sėdynės, mėtėsi 14 eurų, prie pavarų svirties – polietileninis maišelis su žalios spalvos, įtariama, narkotine medžiaga – marihuana.

Abu vyrai pristatyti į Vilniaus miesto pirmąjį policijos komisariatą. Čia atliekant 51 metų vyro apžiūrą, rastas dar vienas buteliukas, kurio viduje buvo 4 polietileniniai maišeliai su, įtariama, marihuana.

Apie 21.45 val. R.Jankausko gatvėje išvažiuojantis iš požeminio garažo sulaikytas automobilis „Honda Civic“, kurį vairavo 40-metis vyras. Jis turėjo polietileninį maišelį su šviesios spalvos milteliais, o automobilyje rasti du polietileniniai maišeliai su šviesios spalvos milteliais, įtariama, amfetaminu.

Požeminiame garaže taip pat sulaikytas 29 metų vyras, turėjęs devynis maišelius su šviesios spalvos milteliais bei 17 polietileninių maišelių su šviesios spalvos miltelių pėdsakais, įtariama, taip pat su amfetaminu. Sulaikyti asmenys uždaryti į areštinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių