Quantcast

Sulaikius automobilių vagį rasti trys vogti automobiliai

  • Teksto dydis:

Vilniaus aps. vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Autotransporto priemonių grobimų tyrimo skyriaus pareigūnai, bendradarbiaudami su Klaipėdos  aps. vyriausiojo policijos analogiško skyriaus kolegomis, sulaikė automobilių vagį.

 2013 m. rugpjūčio 27 d. buvo gautas pranešimas, kad Vilniuje pavogta  2007 m. laidos "Toyota Corolla  Verso". Automobilių vagystes Vilniaus ir Klaipėdos policijos įstaigose tiriančių padalinių pareigūnai Gargždų rajone surado šį pavogtą automobilį ir sulaikė ne kartą už transporto priemonių vagystes teistą Klaipėdos miesto gyventoją K.  B., gim. 1967 m. Buvo atliktos kratos, kurių metų pareigūnai surado Vilniuje pavogtas "Toyota Corolla Verso" (2008 m. laidos), "Toyota Prius" (2009 m. laidos) bei galbūt vogtų transporto priemonių dalių, automobilių aparatūrą ir  automobilių vagystėms vykdyti pritaikytų įrankių.

Sulaikytas asmuo uždarytas į areštinę. Prokuratūra planuoja kreiptis į teismą dėl K. B. suėmimo, nes turima duomenų, kad minėtas asmuo yra įvykdęs ir daugiau analogiškų nusikaltimų - ne tik Vilniaus mieste.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o

o portretas
kodel Prienu Policija su niekuom nebendradarbiauja mano taipat Toyota Corolla Verso 2007.11.09 metu pavoge rugpjucio 19 diena niekas neatranda jokiu ziniu, kodel Prienu Policija netranda nevieno automobilio ,kodel viskas slepiama ,
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių