Quantcast

Iš sugėrovo pavogtus pinigus vilnietė slėpė kelnėse ir kelnaitėse

Trečiadienį Vilniaus policijos patruliai sulaikė dvi merginas, kurios, kaip įtariama, apvogė kartu gėrusį vyrą. Pasak Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareiškimo, pavogtus pinigus viena iš merginų paslėpė kelnėse.

Pagalbos besišaukiantį 1985 metais gimusį M.P. pareigūnai išgirdo patruliuodami A.P.Kavoliuko gatvėje. Jis bandė sulaikyti dvi merginas – 1982 metais gimusią D.B. ir 1985 metais gimusią I.S.

Pamačiusi policijos patrulius, D.B. atsisegė kelnių užtrauktuką ir kažką paslėpė. I.S. bandė bėgti, bet buvo sulaikyta.

Vyriškis paaiškino, jog su moterimis buvo bute, o joms išėjus į laiptinę pastebėjo, kad iš piniginės dingo 7 tūkst. litų. D.B. ir I.S., išgirdusios, kad tolimesniam aiškinimuisi teks vykti į policijos komisariatą, iškeikė policijos pareigūnus ir priešinosi sulaikymui, todėl buvo sutramdytos tik kovinių imtynių veiksmais.

Moteris pristačius į policijos komisariatą ir atlikus pilną kratą, po D.B. kelnaitėmis buvo rasta užkišta 4 tūkst. litų.

Išgertuvių su moterimis metu dalyvavo ir nukentėjusiojo draugas V.Š., gimęs 1990 metais, tačiau bute, kuriame vyko pokylis, jis buvo rastas miegantis ir dėl girtumo nieko paaiškinti negalėjo. Įvykio tyrimas tęsiamas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių