Quantcast

Reidų čigonų tabore metu pareigūnai rado didelius narkotinių medžiagų kiekius

  • Teksto dydis:

Savaitgalį Vilniaus policijos reidų čigonų tabore metu aptikti dideli narkotikų kiekiai, praneša Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Šeštadienį policija sulaikė 1965 metais gimusį E.B. ir 1984 metais gimusį I.N., pas kuriuos rastas aguonų ir jų dalių koncentratas, žargonu vadinamas "širka". E.B. nurodė jo įsigijęs tabore.

Policijos duomenimis, vykdant reidus, paimami dideli heroino ir grynųjų pinigų kiekiai. Neturėdami galimybės įsigyti heroino dėl lėšų stygiaus, prekeiviai imasi narkotikų gamybos ir narkomanams pardavinėja "širką".

Sekmadienį organizuota papildoma operacija, kurios metu atliktos kratos tabore. Jų metu rasta šimtai paruoštų platinimui narkotikų dozių: heroino, aguonų ir jų dalių koncentrato, vaistinių preparatų, kuriuos narkomanai maišo su "širka". Taip pat policija aptiko pinigų, aukso dirbinių, svarstykles bei priemones narkotikų gamybai.

"Paimtos talpos, kuriose galbūt buvo saugomas aguonų ir jų dalių koncentratas, leidžia daryti išvadą, kad šio narkotiko platinimo mastai čigonų tabore vėl auga", - rašoma policijos pranešime.

Pareigūnai savaitgalį patikrino daugiau kaip 70 asmenų, taip nustatę keturis ieškomus asmenis, išaiškinti šeši su neteisėta narkotikų apyvarta susiję nusikaltimai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

baronas

baronas portretas
gireike kaskaiptai mum givent ojum kai fot taip pat reikie

sultonas

sultonas portretas
Vis tik teisėsauga dirba blogai,čigonai tik pardavinėja o kas pagridiniai kažkodėl ju nestabdo.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių