Quantcast

Prie vairo Vilniuje – ir girti užsieniečiai, vienas sukėlė avariją

Vilniuje policija sulaikė neblaivius vairavusius užsieniečius. Vienas jų neblaivus sukėlė avariją, pranešė policija.

Trečiadienį apie 16.40 val. Justiniškių gatvės ir Laisvės prospekto sankryžoje, neblaivus (1,99 prom.) 60-metis Belgijos pilietis vairavo automobilį „Peugeot 308“.

Tos pačios dienos vakarą apie 18.29 val. Architektų gatvėje, neblaivaus (3,09 prom.) 29 metų Ukrainos piliečio vairuojamas automobilis „Nissan“ atsitrenkė į stovintį automobilį „Toyota“.

Abiem užsieniečiams gresia baudžiamoji atsakomybė, dėl vairavimo išgėrus pradėti ikiteisminiai tyrimai, nes jų organizme rasta daugiau nei 1,5 promilės alkoholio.

Pareigūnai trečiadienį visoje Lietuvoje nustatė 16 neblaivių vairuotojų, 10 iš jų girtumas viršijo 1,5 promilės, taip pat išaiškinta 15 asmenų, vairavusių neturint tam teisės, nustatyta 20 neblaivių dviračių vairuotojų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

G

G portretas
Taigi viskas paprasta - uždrausti užsieniečiams atvykti į šalį. Taip pat ir piliečiams uždrausti išvykti. Nu dar galima uždrausti išduoti vairuotojų pažymėjimus. Taip palaipsniui sumažės vairuotojų, kurie potencialiai gali išgerti. Esamiems privalomą perlaikymą kas met, nedarant išimčių. Nu bet gal gana, o tai paskui dar rimtai pradės svarstyti...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių