Quantcast

Prezidentūra gavo voką su graužikų išmatomis (atnaujinta)

  • Teksto dydis:

Prezidentūra penktadienį gavo voką su neaiškios kilmės medžiagomis, jos šiuo metu tiriamos.

15min.lt duomenimis, ranka rašytas laiškas prezidentūrą pasiekė iš Lukiškių tardymo izoliatoriaus-kalėjimo. Jo viduje buvo rasta graužiko išmatų ir vabaliukų.

Prezidentės spaudos tarnyba BNS informavo, kad vokas gautas Dokumentų valdymo skyriuje, Prezidentūros darbas vyksta įprastu režimu.

„Vadovybės apsaugos departamentas perėmė šį voką tolimesniems tyrimams ir perdavė atsakingoms institucijoms. Prezidento kanceliarijos darbas vyksta įprastu režimu“, - pranešė tarnyba.

Tai ne pirmas saugumo incidentas, susijęs su Prezidentūra. Pernai balandį prie jos buvo sulaikytas vyras, grasinęs susisprogdinti, jo lagamine vėliau rasti tušti buteliai. Po šio įvykio buvo sugriežtintos saugumo patikros procedūros.



NAUJAUSI KOMENTARAI

xcv to na na

xcv to na na portretas
a jai to ir nereikia rinkimus galima laimet ir nerenkant:) o bambalini padaryt teroristu ir susireiksmint:) tai 5min darbas,,,galimasakyt kad kazkas rinko antrai kadencijai bet kiek teko kalbet su vilnieciais savo apygardoj tai visi pries ja buvo :)

P

P portretas
Įdomu iš kur kalėjime tokie daikčiukai ir vabaliukai. Ten turi būti ideali tvarka.

NA NA

NA   NA portretas
nepadės atgauti lietuvos piliečių dėmesio prezidentei , jokie cirko numeriai ________tegu ji medų kopinėja ,grybus marinuoja ,šokius šokia ,tik tegu neliečia lietuvos iždo, kartu su konservų gauja ,,,,sėkmės dalintis ,,,,
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių