Quantcast

Policijos patruliai sulaikė plėšiką ir vagį

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį Vilniaus policijos patruliai sulaikė plėšimu ir vagyste įtariamus vyrus.

Apie 23 val. 42 min. Patrulių rinktinės patruliuojantis ekipažas gavo pranešimą, kad prie prekybos centro, Pašilaičių gatvėje, vyras, panaudojęs fizinį smurtą, pavogė iš merginos rankinę.

Nukentėjusios merginos apibūdintą įtariamąjį patruliai pastebėjo bėgantį Fabijoniškių link ir nusivijo jį. Į pareigūnų reikalavimą sustoti, bėglys nereagavo ir bėgdamas vis atsisukdavo įsitikinti, ar toli jam pavyko atitolti nuo jį besivejančių patrulių.

Vyras bandė šalintis kiemais, tačiau netrukus buvo sulaikytas – nesitikėjo, kad policininkams į pagalbą atskubės dar vienas ekipažas. Bėglys nerimo – spardėsi, mėgino visais įmanomais būdais ištrūkti iš pareigūnų, todėl buvo surakintas antrankiais.

Pareigūnai netrukus išsiaiškino rankinės vagyste įtariamo vyro asmenybę, kad pavogtą rankinę išmetė į iškastą komunikacijų griovį, S.Nėries gatvėje.

28 metų vyrą patruliai pristatė į Vilniaus miesto penktąjį policijos komisariatą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl plėšimo. Vyrui gresia areštas arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Apie 16 val. 45 min. Patrulių rinktinės pareigūnai skubėjo į vieną bendrovės „Tele2“ klientų aptarnavimo skyrių Žirmūnų gatvėje.

Iš rakinamos vitrinos buvo pavogtas 648 eurų vertės mobiliojo ryšio telefonas LG G4 ir sulaikytas jo vagyste įtariamas vyras. Patruliai, atlikę dalinę 42 metų vyro apžiūrą, pavogto telefono nerado, tik du raktus, o už minkštasuolio – medinį parduotuvės rakto pakabuką su skaičiumi „4“.

Pareigūnai įtarė, kad vyras telefoną paslėpė parduotuvės daiktų saugojimo spintelėje, ir neapsiriko – spintelėje tarp maisto produktų buvo ir pavogtas telefonas.

Mobiliojo ryšio telefono vagyste įtariamas vyras pristatytas į Vilniaus miesto pirmąjį policijos komisariatą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės. Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Cirkas

Cirkas portretas
Ar ne juokingai skamba atsakomybė?Areštas,laisvės apribojimas arba iki ŠEŠIŲ metų laisvės atėmimas.Reiškia,kad pagavus vagį,plėšika,jį galima teisti kaip tik nori.Kodėl?Juk vagis,yra vagis.Pagal įstatymą išeitų,kad vagių yra ir blogų,ir gerų.O kodėl negalėtų būti nuo 4 iki 6 metų belangės? Gal tuomet ir vagių mažiau būtų?Kodėl juos valstybė taip myli?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių