Quantcast

Policija griovyje rado automobilį su kontrabandiniais rūkalais

  • Teksto dydis:

Sekmadienį Vilniuje policijos stabdytas ir nesustojęs automobilis rastas griovyje, jame rasta baltarusiškų cigarečių, pranešė Policijos departamentas.

Apie 20 val. ties Bezdonių kaimu policijos pareigūnai stabdė automobilį „Honda Passport“, tačiau jis nesustojo. Po dešimties minučių Nemenčinės plente Vilniuje „Honda Passport“ rastas įvažiavęs į griovį.

Automobilyje aptikta 11,8 tūkst. pakelių cigarečių „Minsk Capital“.

Vairuotojas iš įvykio vietos pasišalino.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zenonas Priekuliškis

Zenonas Priekuliškis portretas
Gaila kaimiečių, kurie į dieną dirba už pavalgymą, na gauna dar kartais 5 eurus, t.y. 2 pakeliams cigarečių, kuriomis pasidalija tą dieną negavusiems darbo. Aišku - nėra ko rūkyti, bet jeigu esi nusivylęs gyvenimu, belieka gert ir rūkyti. Todėl pas mus ir didžiausias skaičius savižudžių. Jiems palaima, kad gauna nusipirkti kontrabandinių cigarečių. Kai toks oras nuorūkų neranda, tai eina į tašką perka netgi cigaretes vienetais. Grąžinkite į gamybą "Primą", "Pamyrą" ir nebereikės gaudyti kontrabandininkų. Sakote nesveika be filtro, jie rūkydami filtrus nuplėšia. Dabar kainas sukėlėte europines, o atlyginimas sovietinis. Sėkmės kontrabandininkams.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių