Quantcast

Policija: dingusi 17-metė vilnietė iš namų išėjo savo noru

  • Teksto dydis:

Policijos žiniomis, dingusi 17-metė vilnietė Ugnė Rukuižaitė iš namų išėjo savo noru, dėl emocinių priežasčių.

„Tikrinamos galimos dingimo versijos, tačiau iš jų visų mažiausiai įtikinama atrodo ta, kad mergina tapo nusikaltimo auka“,– rašoma BNS atsiųstame policijos pranešime.

Gegužės 14 dieną dingusios merginos paieška tęsiama, nuolat atliekami įvairūs paieškos veiksmai.

Antradienį policija į pagalbą buvo pasitelkusi Viešojo saugumo tarnybos pareigūnus, paieška buvo atliekama tam tikroje miesto teritorijoje.

„Ji rezultatų nedavė, todėl jokių naujų žinių visuomenei pranešti negalime. Planingai dirbama bus ir toliau, taikant visas reikiamas paieškos priemones“, – teigia policija.

U.Rukuižaitė yra apie 162 cm ūgio, smulkaus kūno sudėjimo, ilgų tamsių plaukų, akys mėlynos. Buvo apsirengusi juoda sportine striuke, mėlynais džinsais, mėlynais sportbačiais su rožiniais intarpais, galėjo su savimi turėti šviesiai pilką odinį rankinuką. Ką nors žinančius apie moksleivės buvimo vietą prašoma nedelsiant pranešti Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Operatyvaus valdymo skyriui tel. Nr. (8 5) 2716007, 271 6008 arba pranešti Bendrojo pagalbos centro telefonu 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

oho

oho portretas
damočka su privietais

Babulencijos nuomone.

Babulencijos nuomone. portretas
Skaiciau ,kad ji pasieme banko korteles.Tai pagal jas galima speti kur ji .Juk pinigai reikalingi.O siaip jeigu ji isejo savo noru tai manau,kad mergaite be sazines.Juk nemanau,kad tevai ja pabardami norejo jai blogo.Sitiek skausmo suteikti tevam .Augini ir nezinai kas uzaugs.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių