Quantcast

Po namu aptiko kanapių plantaciją

  • Teksto dydis:

Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Elektrėnų policijos komisariato ir Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai sulaikė du vyrus, automobiliu gabenusius paketą su smulkintomis kanapėmis, bei aptiko kanapių auginimo, džiovinimo ir fasavimo patalpas.

Balandžio 24 d. apie 17 val. Elektrėnų sav., Balceriškių k., kelyje Vievis-Dūkštos-Maišiagala, pareigūnai sustabdė automobilį „Audi 100Avant“ ir sulaikė du juo važiavusius Vievio gyventojus M. M., gimusį 1988 m., ir R. S.,gimusį 1974 m. Automobilio apžiūros metu pareigūnai galinio bamperio kairėje pusėje aptiko paslėptą folijos paketą su žalsva augaline mase, narkotine medžiaga ‒ smulkintomis kanapėmis. 

Policijos pareigūnai, tęsdami tyrimo veiksmus, Ukmergės r., Želvos sen., aptiko po gyvenamuoju namu įrengtas kanapių auginimo, džiovinimo ir fasavimo patalpas su specialia įranga neteisėtai veiklai – šilumą ir šviesą skleidžiančiomis lempomis, specialiu juodžemiu, trąšomis. Įvykio vietoje buvo rastos augančios, o taip pat džiovinamos kanapės, svarstyklės, kita įranga psichiką veikiančioms medžiagoms platinti.

Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Elektrėnų policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti ir neteisėto kanapių auginimo.

Įtariamieji sulaikyti ir uždaryti į areštinę, bus sprendžiamas klausimas dėl kardomosios priemonės – suėmimo jiems skyrimo.

 

 


Šiame straipsnyje: kanapėsnarkotikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

policija vaidina herojus

policija vaidina herojus portretas
nuo kada keli kvadratiniai metrai vadinama plantacija? zodyna pavartyt siulau zurnalistpalaikiui (be pykcio )
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių