Quantcast

Plėšikai senolio tykojo prie bankomato

  • Teksto dydis:

Vilniuje kriminalistai sulaikė tris vyrus, bandžiusius pagrobti pinigus iš senolio. Juos vilnietis nešėsi namo prieš tai išsigryninęs bankomate.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos 2-ojo skyriaus pareigūnai sulaikė tris ne vienąkart už tuos pačius nusikaltimus teistus plėšikus ‒ P. V., gimusį 1981 m., A. D., gimusį 1975 m., D. P., gimusį 1981 m.

Antradienį apie 17 val. sostinės Karoliniškių mikrorajone pareigūnai pastebėjo tris įtartinus vyrus ‒ jie lūkuriavo prie prekybos centro „Norfa“, jo pašonėje yra keli bankomatai. Šie vyrai nusižiūrėjo senolį. Jis, iš bankomato išsigryninęs nemenką pinigų sumą, patraukė namų link. Visi trys nusekė paskui senolį. Pastarajam įėjus į daugiabučio laiptinę, pro beužsiveriančias duris įsmuko ir vyrai.

Kriminalistai dar namo kieme girdėjo, kaip laiptinėje kažkas šaukiasi pagalbos, vyksta grumtynės. Todėl, nedelsdami įbėgo į laiptinę ir nutraukė nusikalstamą veiką.

Kaip pranešė policija, nors sulaikomi vyrai bandė pabėgti, priešinosi sulaikomi, bandė suduoti kriminalistams ne vieną smūgį, pareigūnai juos sulaikė ir uždarė į areštinę.

Senolis pareigūnams papasakojo, kad įtariamieji pačiupo jį ir, laikydami už rankų bei trenkę į veidą, ieškojo kišenėse pinigų.

Pareigūnai įtaria, kad šie įtariamieji yra padarę ne vieną tokio pobūdžio nusikaltimą, tad prašo nukentėjusiųjų nuo šių užpuolikų kreiptis tel. (8 5) 271 6053, (8 5) 271 6132 arba paskambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.

Pareigūnai atkreipia dėmesį, kad būtina saugoti save ir savo turtą ‒ iš bankomato paimtus pinigus iškart įsidėti į piniginę ar vidinę kišenę, įėjus į namo laiptinę, visuomet uždaryti duris, neįleisti nepažįstamų žmonių, taip pat rakinti buto duris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Teta

Teta portretas
Tai jau matosi ir mordu kad geri tipai recidyvai juos reikia visam gyvenimui izoliuoti nuo visuomenes, atvaziave is kaimo ir tevai turbut ne geresni uz juos pacius gerti nori pinigu neturi vaziuoja miestan prisigrobti tikrai kad reikia nesiotis ginkla tik pamatei itartina tipa einant ir sauk nieko nelaukes nes paciam bus blogai o cia tai tikri banditai

Nuomone

Nuomone portretas
Musu kaimyna is bankomato palydejo iki namu, laiptinej uzmuse ir pasieme pinigus, bet tuos banditus surado ir pasodino. Ir is kur tokiu isgamu atsiranda?

pydaru aukos

pydaru  aukos  portretas
pakart naxren ant tvoros kaip pasiutusius sunis...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių