Quantcast

Per plauką nuo tragedijos: gauja Vilniuje kėsinosi pagrobti „Maximos“ savininką

  • Teksto dydis:

Vilniuje veikiančio nusikalstamo susivienijimo nariai, žinomi kaip „Smaugliai“, buvo pasiryžę įvykdyti sunkų nusikaltimą – pagrobti vieną prekybos tinklo „Maxima“ savininką, praneša delfi.lt.

Vyras nusikaltėlių taikiniu buvo tapęs maždaug ketverius metus, buvo nuolat sekamas ir stebimas. Laimei, susivienijimo nariai šio sumanymo atsisakė, kadangi jautė grėsmę būti demaskuotais. Apie tokius savo planus teisėsaugai pasakojo patys plano sumanytojai.

Kol kas neatskleidžiama, kuris iš prekybos tinklo savininkų tapo galėjusio įvykti nusikaltimo taikiniu. Teisėsauga turi žinių, kad verslininką buvo planuota pagrobti Trakų rajone.

Atsisakę šio plano gaujos nariai neketino sustoti ir kruopščiai suplanavo kitą pagrobimą. Jų taikiniu tapo restorano „Belmontas“ vadovas Anupras Mišeikis. Nusikaltėliai ir buvo sučiupti, kuomet vyko pagrobti A. Mišeikio.

„Smaugliai“ savo veiklą pradėjo dar 2008 m., o jos nariais dažniausiai  tapdavo ką tik iš įkalinimo įstaigų išėję asmenys. Daugelis narių buvo gerai žinomi teisėsaugai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Auguste

Auguste portretas
Gerai kad viskas gerai pasibaige.aciu Dievui

k

k portretas
Maximos savininkas mafijoza..... ir visa LT jo kiseneje.

to na

to na portretas
ir man pirma tokia mintis kilo grįžo 90 - tieji..važiuoti kur nors bijok, vakare nesirodyk, jau greitai ir namuose bus nebesaugu, nors biedniokams gal tai negresia...
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių