Quantcast

Pagrindinė rytinių spūsčių priežastis – avarija Ukmergės gatvėje

  • Teksto dydis:

„Susisiekimo paslaugos“ praneša, kad pagrindinė šios dienos rytinių spūsčių sostinėje priežastis buvo Ukmergės gatvėje įvykusi avarija, ir atsiprašo gyventojų dėl patirtų nesklandumų.

Pasak ekspertų, kurie nagrinėjo šios dienos eismo srautus Vilniuje, šviesoforų veikla nors ir buvo trumpam sutrikusi, tačiau tokios didelės įtakos eismui padaryti negalėjo. Todėl pagrindine eismo sutrikimo priežastimi jie įvardija avariją Ukmergės gatvėje, kuri įvyko dar prieš prasidedant rytinėms eismo spūstis. 

Ukmergės gatvėje ties Paribio gatve įvyko eismo įvykis, kuris sustabdė automobilių judėjimą dviejomis eismo juostomis. Eismo įvykio metu susidūrė 3 lengvieji automobiliai. Policijoje eismo įvykis registruotas 6 val. 45 min., patruliai į įvykio vietą atvyko 7 val. 22 min.

Per šį laiką automobilių spūstis jau siekė iki  Gabijos g. Vairuotojai važiuojantys į darbą pastebėjo, kad transporto srautas juda labai lėtai, dauguma nusprendė pasirinkti alternatyvius maršrutus Ukmergės gatvei. Po ko, pasirinkus alternatyvius maršrutus, susidarė didžiulės spūstis Laisvės per., Ozo, Justiniškių, Gelvonų, Geležinio vilko gatvėse. Šios automobilių spūstys išsisklaidė prieš 11 val.


Šiame straipsnyje: avarijaspūstisVilnius

NAUJAUSI KOMENTARAI

Pilietis

Pilietis portretas
Policininkai iš Giraitės g. iki Ukmergės g. ne kamščių metu važiavo beveik 40 min (galima atvažiuoti per 12-15 min) - gal pagirti tokius šaunuolius papeikimu reiktų?

o kokia priežastis pedi.ų sambūrių teismuose?

o kokia priežastis pedi.ų sambūrių teismuose?   portretas
kaip įdomu, kokia naujiena... o kas dedasi teismuose? Algirdas Kn.stautas protestuos, nes buvo pratęs prie pigaus kaimynės Sigos vaiko Tomo, už o.alinį temokįjo po 10 litų penktadieniais. kas bus dabar? Protestuos Knystautas, jis eis reikalauti savo teisių į beveik už dyka gaunamą o.alinį pas kaimynės vaiką... tikrai skųsis Knystautas, nueis iki Europos žmogaus teisių teismo ir ten laimės - gaus o.linį nemokamai ir dar kaimynė turės primokėt u-ž piderio pažeistą teisę į nevaržomą malonumą nusim.žt jos vaiko burnon.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių