Quantcast

Nustebusi net policija: narkotikais prekiavo 80-metė senolė

Vilniaus policija su įkalčiais sulaikė 80-ties metų senolę, kuri prekiavo narkotikais, taip pat sulaikytas iš moters „žolės“ įsigijęs jaunuolis, skelbiama policijos išplatintame pranešime.

Pranešama, kad antradienio vakarą neuniformuoti pareigūnai viename iš Šv. Stepono gatvės namų kiemų pastebėjo įtartinų asmenų judėjimą.

Pareigūnai ėmė stebėti kiemą ir pamatė, kaip įtartinas jaunuolis užeina į vieną iš namo laiptinių ir netrukus išėjęs greitu žingsniu ketina pasišalinti. Pareigūnai nutarė patikrinti jaunuolį ir neapsiriko – šis su savimi turėjo plastikinį maišelį su augalinės kilmės medžiaga.

Jaunuolis pareigūnams prisipažino, kad „žolę“ ką tik nusipirko iš „Bobutės“, todėl pareigūnai nusprendė pasibelsti į jos duris.

Duris atidariusi 80-ties metų senolė, pabendravo su kriminalistais ir prisipažino prekiaujanti narkotikais.

Senolės namuose pareigūnai rado ir paėmė daugiau nei ketvirtį kilogramo augalinės kilmės narkotinių medžiagų, dalis jų jau buvo paruošta parduoti, taip pat paimtos svarstyklės ir beveik 4 tūkst. eurų.

Pradėti ikiteisminiai tyrimai, bus atliekamos narkotinių medžiagų ekspertizės.

Neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti baudžiamas laisvės atėmimu nuo dvejų iki aštuonerių metų. 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

ananimui

ananimui portretas
o sene nepagalvoja kad jaunima zudo,jaunimo negaila ,ojeigu tai tavo vaikas ka tada sakytum ,

tai

tai portretas
rasliaviniu stebuklas o paklauset valdziazmogiu ka ji valge ir ar uzteko vaistam biurokratiniai gnydos?...

Anonimas

Anonimas portretas
Prisidet prie pensijos reikia.Kaip gyvent sostinej.Kas nenori tas neperka.Cia kaip toj Olandijoj prostitucija legali.Nori uzimi nori ne.Bet norinciu tai daug.Ar ne? .
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių