Quantcast

Nuo per didelės narkotikų koncentracijos mirė dar vienas žmogus

  • Teksto dydis:

Vilniuje, kaip manoma, nuo per didelės narkotikų koncentracijos mirė dar vienas žmogus. Penktadienį netoli romų taboro, miškelyje, rastas jauno vyro kūnas.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininko pavaduotojas Antonis Mikulskis BNS sakė, kad vyras narkotines medžiagas tikriausiai susileido anksčiau, tik penktadienį rastas kūnas. Mirtis galėjo ištikti prieš kurį laiką.

Tai jau devintas žmogus pastaruoju metu miręs dėl pernelyg didelės koncentracijos romų tabore parduodamų narkotikų.

Tarp mirusiųjų jų - vienas Baltarusijos ir vienas Latvijos pilietis. Visi mirusieji yra vyrai, jų amžiaus vidurkis - 30 metų. Visos mirtys registruotos praėjusią ir šią savaitę.

Latvijos pilietis mirė stoties rajone esančiame viešbutyje, Baltarusijos piliečio, dirbusio vilkiko vairuotoju, kūnas rastas mašinos kabinoje.

„Mes įtariame, kad turbūt ir patys romai nežinojo, kokios koncentracijos narkotikus parduoda. Matyt, tiekimas buvo atskiras, ar kažkoks romų šaltinis pateikė narkotikus jau tokios koncentracijos“, - per spaudos konferenciją ketvirtadienį sakė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Kęstutis Lančinskas.

Ne kartą atliktos narkotinių medžiagų ekspertizės parodė, kad anksčiau tabore pardavinėto heroino sudėtyje kvaišalų buvo randama nedaug – vos 8 ar 10 procentų. Taip buvo dėl didelio narkotinių medžiagų platintojų tarpininkų skaičiaus. Norėdami gauti didesnį pelną, jie skiesdavo narkotines medžiagas įvairiais priedais.

Dabar atlikus romų tabore paimtų narkotinių medžiagų ekspertizę, pirminiais duomenimis, nustatyta, kad pardavinėjamo heroino sudėtyje kvaišalų koncentracija - nuo 30 iki 50 procentų.

Policijos žvalgai aiškinasi, iš kur gauti didesnės koncentracijos kvaišalai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Narlomanas

Narlomanas portretas
Ta cigonu irstva reikia sunaikinti iki pamatu!

aš portretas
tave,žąsine,reikia ant adatos pasodinti ! pažiūrėčiau ,kaip tada šnekėtum !

nigga

nigga portretas
ne romu o cigonu neklaidinkit skaitytoju
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių