Quantcast

Netoli taboro – dar vienas lavonas

  • Teksto dydis:

Sekmadienį Vilniuje, netoli romų taboro, rastas dar vienas lavonas. Įtariama, kas jaunas vyras perdozavo narkotikų, pranešė Vilniaus policija.

Lapkričio 4 d. 11 val. 4 min. Vilniuje, Rodūnios kelyje, rastas vyro, gimusio 1987 m., be išorinių smurto žymių kūnas.

Įtariama narkotinių medžiagų perdozavimas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.


Šiame straipsnyje: lavonasnarkotikaipolicija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Lietuvos vidutinis skurdžius

Lietuvos vidutinis skurdžius portretas
Sostinės ir provincijos taborai yra tikroji nerinkta nepriklausomos demokratinės respublikos šešėlinė valdžia, išlaikanti Lietuvos demokratiškai išrinktą veltėdžių viešąją administraciją. Ne" rusai puola Lietuvą", o NATO ateina ją saugoti, bet narkotikai ir kontrabandinės cigaretės puola Lietuvą, o NATO ateina jas saugoti nuo Sauliaus Skvernelio vyriausybės ir Valstybės saugumo komiteto. Kiek pilių prisistatė skurdžiausiai gyvenanti pasaulyje Lietuva apie savo sostinę ir Lietuvos miestus iš pinigų, nepatenkančių į tautos deficitinį biudžetą. Lietuvos deficitiniai "Pilėnai" kviečiasi NATO , kad juos apgintų nuo teisingumo.

Gitenis

Gitenis portretas
Rašinėja apie demokratiją, apie Afganistaną, apie amerikiečius - viską suveria ant nemėgstamųjų virvelės, visus šunis sukaria. . Neturi ką veikti. O paprasčiausiai reikia tą visą taborą išrūkyti, Tai parazitai, kurie žudo narkotikais žmones. Jei yra padorių ten žmonių, reikia jiems nedelsiant socialinus butus suteikti, pasiturintiems duoti butus išsimokėtinai. O ten žemę suarti. Čia nebrendylos rašinėja nesąmones - amerikiečiai kalti, kad pasaulyje narkotikus vartoja (?!)

demokratijos triumfas

demokratijos triumfas portretas
salin gauruotas letenas nuo cigonu taboro. Tai valdzios strukturu AUKSO KASYKLOS, tai EUROPIETINE VERTYBE. Policija apgailestauja kad toks mazas lavonu skaicius. Tikimes didesnio lavonu derliaus, o tai reiskia didesnio doziu apyvartos. Palaikysime Amerikos opiumo aguonu bizni Afganistane.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių