Quantcast

Naujojoje Vilnioje – neramu: peršautas vyras, suvarpyti įmonės langai

Vilniuje, Naujosios Vilnios rajone, pirmadienį užregistruoti du incidentai, susiję su asmenų ir turto žalojimu.

Kaip skelbta, į pareigūnus kreipėsi 36 metų vyras, jis pranešė, kad  Pramonės gatvėje 99, vidurdienį buvo sužalotas šūviais.

Tą pačią dieną į pareigūnus kreipėsi ir vienos įmonės atstovai, buvo pranešta apie sušaudytus komercinių patalpų langus Dūmų gatvėje.

Pirminiais tyrimo duomenims, langai buvo apgadinti tarp penktadienio ir  pirmadienio, trys langai buvo sušaudyti neaiškios kilmės įrenginiu. Policija spėja, kad šaudyta buvo iš laidynės, naudojant apvalius metalinius šratus.

Padarytas 50 eurų nuostolis, įtariamieji kol kas nenustatyti, BNS sakė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas Paulius Radvilavičius.

Vilniaus miesto 3-asis policijos komisariatas pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Tuo metu įvykį dėl neaiškiomis aplinkybėmis iš ginklo sužalotas vyro ėmė tirti Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdyba.

Pasak vyro, jis važiavo automobiliu „VW Passat“ ir Pramonės gatvėje, prie geležinkelio pervažos, buvo sustabdytas kitu automobiliu važiavusių nepažįstamų asmenų.

Išlipęs iš savojo automobilio, vyras teigia pajutęs skausmą ir praradęs sąmonę.

Atsipeikėjęs jis pamatė, kad padarytos plėštinės kraujuojančios kojų žaizdos, peršautas telefonas.

Atvykę pareigūnai nustatė, kad vyras iš tiesų patyrė šautines abiejų kojų žaizdas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Александр

Александр portretas
Ponia Ingrida Steniuliene,Jūs gėriau nerašykit rusiška savų straipsnių. Nes gadinate kalbą. Ir dar. Jūs Pone turbūt gyvenote Kaune? Nes apie N.Vilnia rašuotė bet ką. Čia tikrai pakankamai ramų. O visuokiu padugnių,orą visur. Nė reikia gazdinti žmonių. Su pagarbą!

Marozai

Marozai portretas
Iš Anglijos grižta...

Emigrantai grizta

Emigrantai grizta portretas
LT grizta i 199x
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių