Quantcast

Lazdynuose siautėjęs ginkluotas plėšikas įkliuvo po pasalos

  • Teksto dydis:

Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai po surengtos pasalos sulaikė vyrą, įtariamą ginkluotais plėšimais sostinės Lazdynų rajone.

Sulaikytasis ‒ vilnietis E. T., gimęs 1987 m., ankščiau teistas už neteisėtą narkotinių medžiagų laikymą Lietuvoje ir Ispanijoje. Šiuo metu tyrėjai jam pareiškė įtarimus dėl trijų sunkių nusikaltimų padarymo. Vyras įtariamas š. m. vasario 4 d. apie 22 val. Lazdynuose esančioje viešojo transporto stotelėje grasinęs peiliu, įrėmęs jį dvidešimtmetei į pilvą, ir pagrobęs mobiliojo ryšio telefoną, kurio vertė apie 500 eurų. Jau kitą, vasario 5 d., apie 12.30 val., jis Lazdynų požeminėje pėsčiųjų perėjoje apiplėšė dvylikametę, iš kurios, grasindamas peiliu, pagrobė mobiliojo ryšio telefoną 100 eurų vertės. Įtariamajam pareikšti įtarimai ir dėl padaryto plėšimo vasario 23 d., kuomet apie 15.30 val. Lazdynų „Pasakų parke“ pagrasinęs peiliu trylikametei, pavogė mobiliojo ryšio telefoną, kurio vertė apie 250 eurų.

Vilniaus apylinkės teismas įtariamajam paskyrė griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą 3 mėnesiams. Jis izoliuotas nuo visuomenės ir patalpintas į Lukiškių tardymo izoliatorių-kalėjimą. Du pavogti mobiliojo ryšio telefonai rasti ir jau grąžinti teisėtiems savininkams, trečiojo ‒ ieškoma.

Sostinės Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai įtaria, kad šis vyras galėjo padaryti ir daugiau panašaus pobūdžio ar kitokių nusikaltimų ne tik Lazdynuose. Todėl asmenų, nukentėjusių nuo šio įtariamojo ar turinčių kitokios informacijos apie jo nusikalstamą veiklą, prašo kreiptis į Vilniaus apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą telefonais 8 700 65372 arba 8 700 65376.

Baudžiamasis kodeksas už plėšimą, padarytą panaudojus peilį numato laisvės atėmimo bausmę iki septynerių metų.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Matėme Lazdynų miške prie upės

Matėme Lazdynų miške prie upės portretas
Praeitą sekmadien mes su vyru irį su dviem galingais šunimis vaikščiojome Neries pakrante miške už Miškinių kaimelio. Nuėję gerą kelio gabalą sustojome pasigrožėti tekančiu upės vandeniu, kai atrodo iš niekur išdygo šis vaikinas, mes net aiktelėjome iš netikėtumo, bet jis nuleidęs akis greitai praėjo pro mus tolyn., ir mums iš karto sukėlė įtarimų. Matomai iš pradžių nepamatė mūsų šunų Bordo dogų, o pamatęs, apsigalvojo pulti, gal iš pradžių pamatė tik moterį, o čia dar ir vyras su šunimis. Pasidžiaugėme, kad turime tokius gerus sargus. Be jų neįmanoma vaikščioti po mišką.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių