Quantcast

Krepšininkas S. Jasaitis įtariamas smurtu prieš žmoną

  • Teksto dydis:

Sekmadienį dėl galimo smurto šeimoje sulaikytas Panevėžio „Lietkabelio“ klubui atstovaujantis vilnietis Simas Jasaitis.

Krepšininkas buvo sulaikytas sekmadienio rytą po konflikto šeimos namuose sostinėje. 

Šį faktą portalui kauno.diena.lt patvirtino šaltiniai policijoje. Plačiau komentuoti incidentą pareigūnai atsisakė.

Pirminiais duomenimis, krepšininkas galėjo savo žmoną išvadinti necenzūriniais žodžiais, o vėliau skaudžiai griebė jai už rankos.

Policijos komisariate S. Jasaičiui nustatytas lengvas 0,94 promilės girtumas.

TV3 žinios praneša, kad krepšininkas areštinėje praleido šešias valandas, pakomentuoti situacijos žurnalistams vyras nepanoro. O. Pikul taip pat nesiryžo plačiau papasakoti, kas įvyko.

„Šiuo metu dirbu, nelabai turiu ką pakomentuoti. Paskambinkite vėliau“ – žurnalistams sakė moteris.

„Lietkabelio“ klubo atstovai kol kas taip pat susilaiko nuo išankstinių vertinimų, tačiau priduria, kad vien tai, jog S. Jasaitis buvo vartojęs alkoholį, leidžia nutraukti kontraktą.

Šio įvykio išvakarėse Vilniuje vyko krepšinio rungtynės, kuriose žaidė Panevėžio „Lietkabelis“ ir Vilniaus „Lietuvos rytas“. Ar krepšininkas alkoholiu skandino triuškinantį komandos pralaimėjimą, galima tik spėlioti.

Garsi pora susituokė 2013 metų vasarą po ketverius metus trukusios draugystės. Tuoktuvių ceremonija vyko sostinės Šv. Jonų bažnyčioje.

O. Pikul dirba vizažiste, taip pat yra grupės OMG („Olialia Music Group“) lyderė. S. Jasaitis, kuris šiuo metu žaidžia „Lietkabelio“ komandoje, anksčiau priklausė „Lietuvos ryto“ klubui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunas

kaunas portretas
Vietoje Simo dar paimciau dnr del tikrumo,

Senas kabelis

Senas kabelis portretas
Sena kurva

Zenonas Priekuliškis

Zenonas Priekuliškis portretas
Policijoje dirba nekvalifikuoti, neparuošti darbuotojai. Jie net neskiria recidyvisto nuo padoraus žmogaus, visus mala į vieną. Toks Simas būtų paėmęs už rankos, manau reikėtų ir greitosios. O kiek pripūtė ši "nuskriaustoji"? Simai kuo greičiau dink nuo šios barakudos, atsigręžk į kaimą, dar yra padorių, žiūrėk į visiškai nežinomas ir nepopuliarias, tada turėsi palaimą. Sekmės. "Stribai" yra "stribai" - jie nesupranta ką daro?
VISI KOMENTARAI 72

Galerijos

Daugiau straipsnių